Emmi-Dental Ultrahangos Fogkefe
Ár: | 48 000 Ft | Kategória: | Fog- és szájápolók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: pandus, Módosítva: 2015. szeptember 24.
Ár: | 48 000 Ft | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Fog- és szájápolók | |
- Hatékonyan pusztítja el a szennyeződéseket és baktériumokat a fogak között, a fogínyen és a fogínytasakokban.
- Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékjai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését.
- Az Emmi-dental12 órán keresztül friss leheletet biztosít.
- Maximális tisztaság, súrolás nélkül.
- Ideális gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását. Különösen, ha fogszabályzót hordanak. Szintén tökéletes az impantátumot, koronát viselőknek.
- 100% Ultrahang 96 millió levegőrezgéssel a ragyogóan fehér fogakért és a tökéletes szájhigiéniáért.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Évenként 2x járok fogkő levételre. 1 x ultrahangos 1x hagyományos, ami szerintem sokkal hatékonyabb, de rohadtul kellemetlen finoman szólva. Most jártam épp a fogorvosnál, leszedte ugyan, de kilátásba helyezett egy mély-tisztítást is paradontológián. Hát ez borzasztó, hogy hiába 2x is egy évben elmegyek, még így is rohadt sok fogkövem van. Kicsit berezeltem, gondoltam ezt kipróbálom.
Lassan már fél éve használom és most pontosan 2 havonta le is szedettem a fogköveket. Első nagyon fájt, második kevésbé, a harmadik már tűrhető volt. Annyi történt, hogy a 3. után már nem mondta a dr. nő, hogy tovább kell mennem a paradontológiára. DE. Emellett és a rendszeres eltávolítás mellett is kialakult.
Mivel már az elejétől önmagában sem bíztam benne, így előtte vagy utána elektromos fogkefével átmosom a fogaimat, csak reggelenként szoktam szólóban használni.
Nagyon reménykedem, mert a sima fogkőleszedés sem piskóta és nem is nagyon vágyom a mélyebbre.
Ma voltam kontrollon. Hát most is volt fogkövem, pedig csak 3 hónap telt el. Vettem vitamint, probiot egy kedves itteni kollegina ajánlására, meg ezt a készüléket is , és mindent rendszeresen használtam. Hát küzdenem kell az biztos.
Ez nem csodaszer, az már biztos, sőt...

Ez nem csodaszer, az már biztos, sőt...

Most tervezem beszerezni karácsonyra. Nagyon komoly kis készülék lehet, mert a kutyámat vittem el "ultrahangos fogkő eltávolítás" címen a kozmetikushoz...erre ezt használta! El se hittem...5perc alatt fellazította a kutyám fogkövét majd egy fém kaparóval tök egyszerűen leszedte. Mivel azt mondta gyakran kell majd vele járni a hajlam miatt, így én inkább veszem egyett és majd kezelem én...5ezret elkért 5perc munkáért....nevetséges.(mikor utánanéztem láttam, hogy van direkt kutyáknak is, de az drágább...és a kozmetikus sem azt, hanem ezt használta metál kékben) Ha használjuk majd írok... Nekem fogimplantátumom van és mostanában mintha be lenne gyulladva, azt akarom kikezelni ezzel.

Én a fogorvos javaslatára megvettem a párommal, mert napi 3szori fogmosás mellett is jó pár tömött fogunk van (ez a régi iskolai fogorvos számlájára írható leginkább, de legalább tudom, hogy az én gyermekem már csak magánhoz fog járni...). Az igazság az, hogy bár a páromnak eléggé bejön, én úgy éreztem, nem távolítja el a lepedéket, nekem mondjuk manuálisnál is mindig fogselymezni kell, de azért nem mindegy, hogy a fogselyem is mennyi lepedéket szed még ki utána. Ez számomra semmit nem csinált, de azért nem viszem vissza, mert a párom szereti. Attól is parázok, hogy kárt tesz a tömésekben, bár nem tapasztaltam semmi ilyesmit, a gyökérkezelt fogam környékén fura érzéseim támadtak.
Végül is vettem egy olcsó, 5ezer forintos Oral-B elektromos fogkefét sensitive fejjel (az ínyvisszahúzódás elkerülése végett), amivel meg maximálisan elégedett vagyok, szerintem bőven elég lett volna azt megvenni, és nem csilliókat költeni valamire, ami nem is jó... eh... Az ultrahangos után mindig még kézzel is fogat mostam. Lehet, hogy a bacikat persze eltávolítja, azt nem tudom, szóval kiegészítésként oké lehet, de hogy valaki csak ezt használja, na azt nem kéne, mert aztán bajok lesznek a lepedék miatt...
Mivel kétlaki vagyok, az elektromos Oral-B-met kiegészítettem egy manuális Curaprox ultra soft fogkefével, ami szintén lenyűgözött, és azóta más manuálist nem is szeretnék már venni. Az ultrahangost meghagyom a páromnak.