Hazánk Kincsei Kecsketejes Szappan Csalánnal és Citromfűvel
Ár: | 800 Ft | Kategória: | Szappanok | |||
Kiszerelés: | 100 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Lidl | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: gellert234, Módosítva: 2019. szeptember 23.
Kiszerelés: | 100 g | |
Lelőhely: | Lidl | |
Kategória: | Szappanok | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A kecsketej bársonyos, ápoló hatása mellett a hagyományos természetgyógyászatban fontos helyet elfoglaló csalán és citromfű alkotja ennek a szappannak a különlegességét.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nekem a sheavajas változata van meg.
Kár, hogy a Lidl nem állandó készleten tartja.
Kipróbálnám a többi illatában is.
Sokáig elegendő.
Nem esik szét, nem mállik, nem szárít.
Kellemes az illata.
Ajánlom.

Nekem a sheavajas változata van meg.
Kár, hogy a Lidl nem állandó készleten tartja.
Kipróbálnám a többi illatában is.
Sokáig elegendő.
Nem esik szét, nem mállik, nem szárít.
Kellemes az illata.
Ajánlom.

A levendulás változatot vettem meg a nyáron és nagyon jó! Kár, hogy csak időszakos kínálat a Lidli-ben, mert az allergiás bőrömet szépen rendbe hozta és egyáltalán nem szárítja a bőrömet, ami nagy meglepetést okozott.

Manna szappanok után próbáltam ki, kellemes használni, nagyon jó az illata, friss citromfű illat. A bőrömet ugyanannyira szárította mint a mannák, ráadásul olcsóbb is, így egyelőre maradok nála. :)

Hidratálók: GlycerinÖsszetevők megmagyarázva
Kecsketej. Hivatalos CosIng funckio besorolása bőrkondícionáló. További infó: lásd kecskevaj.
Citromfű olaj, mely hatásos szúnyogriasztó szer. A benne lévő illatanyagok (citral és limonene) potenciális bőrirritálók.
Citromfűből kivont illóolaj, melyet a CosIng besorolása szerint illatanyagként és maszkoló (kellemetlen illat, íz elfedése) anyagként használnak a kozmetikumokban. A Lush honlapja szerint az aromaterápiában a citromfű olajat antidepresszánsként és hangulat javítóként használják, a kozmetikumokban pedig fertőtlenítő, tonizáló és dezodoráló hatása van.