Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

4.8
Hozzáadva 2019.09.23.by

gellert234

100 g

A kecsketej bársonyos, ápoló hatása mellett a hagyományos természetgyógyászatban fontos helyet elfoglaló csalán és citromfű alkotja ennek a szappannak a különlegességét.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.25. 18:59 - 2024.01.25. 18:58

Anyukámtól hasonlóan ilyen kecsketejes szappant kaptam, csak levendulával. Tudja, hogy imádom a levendulát, így gondolt rám és meglepett vele, mert a barátnője nagyon szereti ezeket az időszakosan kapható szappanokat és ajánlotta neki. Valóban nagyon jó kis termék. Jól tisztít, megfelelően habzik és nem szárít. Sokáig elegendő, de nem az a nagyon kemény szappan, mégsem mállik. Szuper termék, ajánlom mindenkinek jó szívvel!

2021.12.11. 11:24

Nekem a sheavajas változata van meg.Kár, hogy a Lidl nem állandó készleten tartja.Kipróbálnám a többi illatában is.Sokáig elegendő. Nem esik szét, nem mállik, nem szárít.Kellemes az illata.Ajánlom.

2019.11.04. 10:00

A levendulás változatot vettem meg a nyáron és nagyon jó! Kár, hogy csak időszakos kínálat a Lidli-ben, mert az allergiás bőrömet szépen rendbe hozta és egyáltalán nem szárítja a bőrömet, ami nagy meglepetést okozott.

2019.10.10. 18:18

Manna szappanok után próbáltam ki, kellemes használni, nagyon jó az illata, friss citromfű illat. A bőrömet ugyanannyira szárította mint a mannák, ráadásul olcsóbb is, így egyelőre maradok nála. :)