ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cymbopogon Flexuosus Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Citromfűből kivont illóolaj, melyet a CosIng besorolása szerint illatanyagként és maszkoló (kellemetlen illat, íz elfedése) anyagként használnak a kozmetikumokban. A Lush honlapja szerint az aromaterápiában a citromfű olajat antidepresszánsként és hangulat javítóként használják, a kozmetikumokban pedig fertőtlenítő, tonizáló és dezodoráló hatása van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.