Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Külföld, online

Honest Beauty Hydrogel Cream

Hozzáadva 2022.04.20.by

franciska.papp18

"Egy hyaluronsavval működő erőmű, fejlett nedvességkibocsátó technológiával, amely harmatos, kövér, sima bőrt kölcsönöz."

£25-tól

2023.08.30. 18:14

Egy szép összetételű sűrű krém, ami felkenés után hűsít, vizes állagúvá válik. Az érzékeny bőrömet nem irritálta, nem pattogtam ki tőle. Szuperül hidratál, a száraz, vagy nagyon vízhiányos bőrűeknek megváltás lehet. Viszont az én kombinált bőrömnek túl sok, még télen is nagyon kifényesedik tőle. A feléig bírtam, a masik felét testapolónak használom el. Lábra pl. nagyon jól esett nyáron.

2021.05.24. 16:12

Nagyon érdekes az állaga, a dobozban sűrű fehér, de elkenve átlátszóvá, gélessé válik. Nagyon kevés elég belőle, nem kell túlzásba esni vele és akkor könnyű szépen belemasszírozni a bőrbe. Pontosan azt teszi, amit ígér: sallangoktól mentes, egyszerű hidratálókrém szép INCI-vél, nulla irritációval. Egy hónapja használom és még mindig megvan a fele. Szeretem, már úton van a következő adag. :)

2021.03.27. 04:17

Vaskos, nehéz textúrájú krém, ami felkenve géles állagúvá válik. 1 éjszaka alatt sem szívja be a bőröm, pedig lenne rá ideje. Zsírosan fénylik még reggel is. Ez így számomra felesleges és értékelhetetlen.

2021.02.23. 16:20

Viszonylag könnyű krémes hidratáló, fehér, de nem gél átlaggal.Könnyen beszívódik, s hiarulonsavval dúsított.Az illata semleges, egyelőre átütő hatást nem tapasztaltam egy heti használat után, még tesztelem, de ránctalanításra nem lesz elég, attól tartok.Irritációt nem okozott, ez pozitívum.