Ezt a terméket már nem gyártják!

I Bling Szónikus Elektromos Arctisztító
Ár: | 8490 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: necra, Módosítva: 2015. december 28.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Látványos hatású arc-, és pórustisztító
A pórusokat teljes mélységében kitisztítja, és szinte polírozza az arcbőrt.
- 18.000 rezgés percenként
- vízálló, vizes közegben is biztonságosan használható
- egyszerű tisztán tartás, higiénikus, kompakt, cserélhető fej
- 150.000 mikroszálas fej a leghatékonyabb pórustisztításhoz
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Potom pénzért jutottam hozzá. Mivel őszintén nagyon szeretem a kütyüket (elektromos fogkefe, epilátor, trimmelő) és évek óta szilikonos kis korongot használok, úgy voltam vele, hogy miért is ne.
Ez nem egy forgó, agresszív tisztító, hanem egy rendkívül puha sörtékből álló kefe, ami rezeg. A hatékonysága egyértelműen jobb, mint a szilikonos korongé, vagy a kezemé. Sminket nem mosok le vele, mert felesleges az olajos lemosó mellé. Kb egy hét használat után azt vettem észre, hogy mélyebb mitesszereket hoz ki, amiket nagyon könnyen el lehet távolítani. Minden nap hámlasztok, ebből adódóan este van egy jó alapos tisztítás, reggel már csak enyhe, tökéletesen bevált és örömmel használom.
Pluszban úgy gondolom, hogy a XXI. században nem csak az ételek miatt érdemes elektromos kefét használni, hanem a profi fényvédők, sminkek miatt is, hosszú évek után megtérül a befektetett pénz és már nem is akarunk manuálisra visszatérni.
Up: a homlokomon minimalizálta a kis puklikat amikkel még a hámlasztó se birkózott meg, és amin meglepődtem, hogy képes még sminket leszedni az olajos lemosó után is, száraz oltokat teljesen leszedi. Egyértelműen megszerettem és bevált, most kicsit sírok hogy hol a fenében találok majd hozzá másik fejet...

Én hetente egyszer-kétszer (néha gyakrabban) használom, és meg vagyok vele elégedve. Más elektromos arctisztítót nem használtam eddig, tehát nincs viszonyítási alapom, de szerintem szépen teljesít. Jobban tisztít, mint egy hagyományos szivacs, kendő stb. Nekem szépen habosítja az arclemosót. Nem mondom, hogy nincs több pattanásom, mitesszerem, de alaposan tisztít, kellemes érzés. Kicsit drága, főleg, hogy a fejet azért cserélgetni kell. Könnyű kézbe venni, könnyű használni. Ajánlom mindenkinek.

A sok jó vélemény hatására vásároltam meg én is. Egy héten kb. 2X használom a Ganozhi genodermás szappannal. Az arcom tisztább és a krémek is jobban beszívódnak. Mínusz egy csillag az ára miatt.

UPDATE2 (febr.10.): Továbbra is fenntartom korábbi véleményemet, hogy a kefe fantasztikus de néhány, azóta a KM-án felmerült problémára reagálva ismételt update volt szükséges itt, és a blogon is.
A kefe használati útmutatója szerint nem szabad mozgatni csak tartani a tisztított terület fölött, ez nagyon fontos annak érdekében hogy a kefének legyen ideje a tisztításra. A használt termékek szintúgy nagyon fontosak: a kefe kinyitja a pórusokat, leviszi a hatóanyagokat a bőrbe. Ha nem bőrtípusunknak megfelelő összetételű a lemosó vagy vegyi anyagok tömkelege, nagyot árthatunk saját magunknak. A kefe egyik esetben sem hozza a várt eredményt.
[teljes update a blogon mert félek, hogy itt túllépném a megengedett karakterek számát vagy spam-nek minősülne]
UPDATE (júli 6):
Tág pórusú az arcbőröm, ami miatt el lehet képzelni hogy nézek ki néha... Jelentem ez az arctisztító abszolút csodát tett: kb. 2 napi használat után (4 alkalom) látványosan tisztább lett az arcom, a mitesszerek 80%-a eltűnt, a gyulladás, irritáció megszűnt. Használat után húzódik az arcom, mert a pórusok húzódnak össze, de ez egyre kevésbé érezhető. Az arckrémet (AA Eco szilvás) pillanatok alatt beszippantja a bőröm. Egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy nem évekkel ezelőtt vettem meg... Faith in nature hínáros szappannal, illetve Giovanni vulkáni hamussal használom.

UPDATE (júli 6):

Már nagyon régóta meg van. Szeretem használni mert utána pihe puha lesz a bőröm. DE semmi olyan nagyobb extra változást nem csinált az arcommal. Szóval azt hiszem h már egy kicsit félre teszem, aztán meg látjuk h mennyire hiányolja a bőröm.
Update : hajajjj a bőröm már majdnem romokban, és hetekig kellett várjak hogy újból meg tudjam rendelni az új fejet (tegnap) már alig várom h újból használhassam, mert hiányzik az arcomnak, és romlott is mióta nem használom. :/

Sajnos nekem semmilyen drámai változást nem eredményezett, pedig 3 hónapig rendszeresen használtam. A bőrömnek megfelelő szappannal használtam, de még így sem működött. :( Viszont kellemes volt vele az arcomat masszírozni és bár a pateszek meg a mitesszerek továbbra is vígan éldegéltek, sokkal szebb lett a bőrképem a használatával. Jó-jó, de nekem kevés ahhoz, hogy vegyek bele rendszeresen pótfejet. Ugyanezt elérem a "kézi meghajtású" arckefével is.

Kariajándék volt, adtam neki időt... Nagyon alaposan tisztít, de vannak fenntartásaim. A pórusaimból kirázza a dugókat, és azok a felszínen ücsörögnek - legalábbis közelről vizsgálva a bőrömet, így érzem. A pattanásokat nem mulasztotta el, a pórusaim tágak maradtak, és egy idő után kellemetlen volt a használata (naponta 2x). Utóbbi megoldódott, az én hibám volt: mióta nem a szanaszéjjel szárító Clinique szappannal használom, kellemesebb a tisztítás.Most nem naponta kétszer használom, hanem csak kb. minden második nap egyszer, és azt hiszem, így jó is lesz. Egyébként időnként csodát tesz- erre akkor jöttem rá, mikor egyszer egy ajurvédikus pakolás olyan vörösre festette az arcomat, mintha a gyerekeim piros vízfestékkel kentek volna be. Szappan, tonik, semmi se hozta le, ez nagyrészt igen. Mivel a pakolás nagyon jó hatású, boldogan használom este, reggel a géppel lejön a maradék, voilá.

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Alaposan tisztít, és a sima bőrbe a tápláló krémek hatóanyagai is könnyebben jutnak be. Kevesebb az orromon a mitesszer tőle. Reggel és este használom Bioemsan sószappannal, és mint minden szappan ez is jól habzik. Nyilván az olajosabb arctisztítókkal a kefe nem boldogul, mert összeragad tőle, ezért érdemesebb bio szappant, vagy olyan lemosót használni, amely nem olajos.
Egy hétig nem használtam, azonnal szólt a kozmetikusom, hogy egyenletlen és tisztátalan a bőröm (kissé rücskös). Nyilván mindenkinek más, és más jön be, de nem ez a kefe főnyeremény.

Megérkezett! Már nagyon kíváncsi voltam rá. Mondjuk én külföldről rendeltem az itthoni ár töredékéért. :) Annyi a különbség, hogy a külső dizájn eltér, de a funkciója ugyan az.
Első használat után nagyon puha volt a bőröm tőle és a hidratálót azonnal magába szívta. Eddig nagyon tetszik amit látok. Nem tapasztaltam, hogy nem habosít, én a Vichy Normadermes gél arctisztítót raktam rá és azonnal felhabzott.
Na de majd még updatelek...

Na de majd még updatelek...

Nekem van egy ilyen lemosókefém már több mint 2 hónaja használom boldogan:D
Nekem megszűntette a pattanásaimat, teljesen kitisztította az arcom rendszeres használat mellett. A sminket olyan alaposan leszedi hogy utána nem gyullad be az arcom és érezhetően kevesebb a mitteszerem is. A krémek is sokkal jobban tudnak felszívódni, mint ha a hagyományos módon mosnám az arcom. Nekem bevállt, nagyon örülők hogy rátaláltam.
Az enyém is elszínesződik mosás közben, vissont használat után alaposan kimosom igy nem szárad bele sminkmaradvány.

Nekem van egy ilyen lemosókefém már több mint 2 hónaja használom boldogan:D

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum