lulley93
2024.05.15. 14:55
Nyugatni nyugtat, viszont nekem önmagában nagyon kevés, kell mellé valamilyen más nyugtató hatóanyag (pl cicát vagy az anua tonert használom) Az ára nagyon borsos, viszont sok időre elég nekem (én csak nappalra használtam) a pattanásaimat látszólag nyugtatta, viszont ezek ellenére nem fogom újravenni.
2024.04.17. 11:33
Nekem sajnos nem jött be.A nyugtató hatását nem igazán figyeltem meg,jobban zavar hogy felvitel után még nagyon sokáig ragad.Próbáltam önmagában és vattára öntve is de nagyon ragad,ül az arcomon
2021.05.25. 20:32
Nekem ő volt az első tonerem/esszenciám és nagyon szeretem. Reggel este ezzel kezdem, tök jó kis alap, az aknés pirosságot szépen visszafogja napközben. Jól esik felvinni a bőrömre, én nem vattára öntve használom hanem egyenesen a bőrre “locsolom”, mert úgy érzem így kevesebb megy kárba.
Utoljára szerkesztve: 2023.02.18. 14:07 - 2021.05.23. 09:59
Nyugtatja a bőröm és kellemes használni, de nem egy hidratáló essence, tényleg kifejezetten nyugtatásra alkalmas, a gyuladásokat és pirosságot hamar leviszi, sokáig elég. Nekem a TonyMoly artemisia jobban bejött, mivel az jobban hidratált, de végül is nem is a hidratálás a célja, így annyira ezért nem hibáztathatom.
2021.03.28. 15:52
Nagyon kellemes nyugtató szérum. Rosaceas bőröm is nagyon szereti🤗
2021.03.03. 07:47
Imadom, fantasztikusan nyugtatja a bort es kicsit hidratal. Az allaga olyan, mint egy puha parna a bornek.🥰