Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Nonaa, Módosítva: 2014. július 14.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

HDorina

2019. szeptember 7.

Kb. 5 éve volt ilyen körömlakkom. Nagyon szerettem, sok színben kapható volt a Rossmanban. Sötétkék, csillogó színben és homokszínűm is volt. Tartóssága is jó volt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. szeptember 7.

eilthyr

2019. február 7.

ajándékba kaptam egy 25-ös törtfehér, kicsit "tejszínes" árnyalatút belőle. szerintem sajnos nem az igazi. az állaga olyan, mintha hibajavítóval próbálnám bekenni az ujjaimat, és piszok lassan és megbízhatatlanul szárad. viszont fed, takar, beborít.. az 100% biztos!! szép homogén felületet lehet vele készíteni. ennek ellenére nem lett a kedvencem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. február 7.

sailorluna

2018. augusztus 3.

kaptam belőle egy ezüst színűt. két rétegben teljesen fed, a száradási és a kopási ideje átlagos. a olcsó ár ellenére nagy adag, rendben van.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 3.

Black Fairy

2016. augusztus 22.

Egy lilás volt belőle, gyorsan száradt, szépen fedett, tartós volt...ritkán fogy el nálam körömlakk, de ez elfogyott, mind elhasználtam! :)

(És tudom, hogy már nem gyártják, de egy kis átlagjavítás mindig jó, nem?:))

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 22.

(És tudom, hogy már nem gyártják, de egy kis átlagjavítás mindig jó, nem?:))

kisbors

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. május 30.

Nekem a gyöngyházfényű változat van meg mai napig (a szavatossága rég lejárt-2013), de szuperül kenhető még mindig! Tartós is. Nehezen fogy mert a francia manikűrömhöz használom a köröm végekre. És 1 kenés bőven elég neki.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 30.

kimo

2015. július 30.

Még pályafutásom kezdetén vásároltam az ilyen lakkokat.... Pattogzanak, az ecset kicsi, nem lehet vele jól dolgozni és nem is fed rendesen a lakk .

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. július 30.

Dius24

2015. június 30.

Zöldes árnyalatú volt tartós volt és szerettem de tovább adtam rajta!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 30.

Zöldes árnyalatú volt tartós volt és szerettem de tovább adtam rajta!

snowyfairy

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. március 8.

Az átlátszó van/volt meg belőle. Sajnos fél év után ragacsos-nyúlós állagú lett. Pedig gyorsan száradt és tartósnak is mondható volt.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 8.

Danina9592

2015. február 5.

Nekem az átlátszó van meg, felkenem, másnap reggelre lehullik egyben az egész. Eddig nem igazán kedveltem, de most már pont ezért tetszik. A tartóssága emiatt nagyon rossz, viszont én 5 csillagot adok, mert amire használom arra tökéletes.
Egyébként lehet még ilyet kapni valahol? Mert én nagyon szeretnék venni. Ha valakinek van eladó átlátszó színben, vagy tudja hol kaphatnék, az kérem írjon!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 5.

Vicus0803

2015. február 3.

Nekem egy csillámos lakkom van és maximálisan elégedett vagyok vele

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 3.

Nekem egy csillámos lakkom van és maximálisan elégedett vagyok vele