Egyéb

Ár:   $2   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   25 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: viragi, Módosítva: 2021. január 5.

Ár:   $2
Kiszerelés:   25 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók

A zöld tea esszenciát tartalmazó fátyolmaszk, amely azonnal felpezsdíti és energetizálja a fáradt bőrt. A zöld tea antioxidánsai, a szabad gyökök ellen küzdenek, miközben megnyugtatják és hidratálják a bőrt. A pamut fátyolmaszk tökéletesen tapad az arc kontúrjaira a hatékonyabb eredmény érdekében.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan

jgitta95

2022. január 13.

Ajándék volt Jolse rendelés mellé. Szeretem a zöld teás és teafás termékeket, mert nagyon jók a kombinált, zsíros, pattanásra hajlamos bőrre, így nem is haboztam kipróbálni. Viszonylag erős anyagból van, jól átitatva esszenciával, viszont kicsit túlméretezett homloknál, a széleit be kell hajtogatnom. 20-30 percig hagytam fent, a tasakban maradó esszenciát pedig elkentem még a nyakamon, mellkasomon, vállaimon, bőségesen jutott mindenhova. Nyugtatja a bőrt és üde, telt hatás lesz. Összességében szuper fátyolmaszk, de ha zöld teásat kéne választanom, akkor a The Face Shop-é jobban tetszett.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 13.