PannonPharma Phlogosol
Ár: | 1300 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: svivko, Módosítva: 2019. szeptember 4.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | patikák | |
Kategória: | Egyéb | |
A készítmény hatóanyagai 1 ml oldatban: nátrium-szamárium-diszulfoszalicilát 30 mg, hexaklorofén 1 mg.
Egyéb összetevők: nátrium-edetát, borsosmentaolaj, levomentol, propil-parahidroxibenzoát, 96%-os etanol, propilénglikol, tisztított víz.
Helyi fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású készítmény. A készítmény külsőleg a száj ill. a torok öblögetésére, ecsetelésére használható az alábbi megbetegedések esetén:
- meghűléssel járó torokfájás;
- influenzajárvány esetén a cseppfertőzés megelőzése;
- heveny garat-, mandula-, gége-, szájnyálkahártya-, és fogínygyulladás;
- krónikus garatgyulladás;
- herpeszes szájnyálkahártya-gyulladás;
- a nyelv felületes gyulladása;
- fekélyes fogínygyulladás, fogágy-gyulladás;
- foghúzás elő- és utókezelése, száj- és garatűri műtétek utókezelése;
- kiújuló afta;
- a szájnyálkahártya műfogsor, forró étel, vegyszer okozta sérülései.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Nekem ez a termék sose segít, pedig egy párszor bevetettem, semmi... Nem értem, miért isteníti mindenki. Glycosept sokkal jobb

Én lehetek az egyetlen, akinek ez nem használ... A bölcsességfogam körül eléggé begyulladt az ínyem, és a fogorvosi kezelés mellé ezt vettem kiegészítésképpen. Kenegettem fülpiszkával, ujjal, öblögettem is hígítva, ahogy a papírja írja, de annyit tudott, hogy fél órára egy picit érzéstelenített, és ennyi. Mondjuk ez tényleg egy makacs gyulladás volt, lehet, hogy enyhébb tünetekre, pl. aftára hasznos lehet, de most nem mentett meg.

Csodaszer. Bármilyen száj gondra segítség és nem okoz problémát ha a kezelés közben lenyel belőle az ember. Mindig van itthon. Alapdarab.
Az íze erős és jellegzetes de nem kellemetlen, az illata is jellegzetes.
Én töményen, fültisztítóra cseppentve használom bármilyen helyi problémára, csak arra figyelek hogy legetőleg a fogaimat ne kenjem vele.
Hatása is jellegzetes, valahogy hirtelen leszárít, fertötlenít, érzéstelenít, talán kicsit zsibbaszt, de nagyon gyorsan, megbízhatóan hat.

Az íze erős és jellegzetes de nem kellemetlen, az illata is jellegzetes.

A szám széle csúnyán kisebesedett valamitől. Elkezdtem a phlogosollal ecsetelni és 2 nap alatt elmúlt. :)
Biztos be fogom vetni a 'taknyosnyálas' időszakban is.

Biztos be fogom vetni a 'taknyosnyálas' időszakban is.

A házi minigyógyszertáram oszlopos tagja :)
Ha kihólyagosodik a szám, 1 nap alatt rendezi, ha érzem, hogy kapar a torkom, szépen elpusztítja a bacikat, elmúlik a fájdalmam :)
Utóbbi esetben higítatlanul csöpögtetek, egy fél cseppre rányelek egyet, tudom, hogy nem szabad meginni, nyilván ésszel csinálom, soha nem volt tőle bajom :)

A házi minigyógyszertáram oszlopos tagja :)

Alapdarab, bármilyen sérülés van a számban, szeretem vele kiöblíteni, torokgyulladásra is nsgyon jó.

Házipatikában alapdarab. Most is használom, mert benyaltam a gyerektől vmi torok nyavalyát és működik.. :)

Én töményen is használtam a problémára, miután az oldattal fertőtlenítettem a szám. Hihetetlen gyorsan működött!

A tavalyi és az idei évet is rengeteg foghúzás tarkította számomra. A jobb oldali foghúzásokat követően rendre afták alakultak ki, melyeket ezzel ecseteltem. Azóta sem tértek vissza. Már implantátumaim vannak, így az oldatával öblögetek rendszeresen, egészséges az ínyem. Elsőosztályú termék!

Fogászati műtét után életmentő volt! Azóta is alapfelszerelés!

Fogászati műtét után életmentő volt! Azóta is alapfelszerelés!

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém