Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
chococat
2018.01.07. 16:46
Gyönyörűen kiszedi a bajuszkát és nem irritál, nem fájdalmas. Szupik az összetevők. Többi testrészen nem próbáltam.Egyetlen hátránya: Nagyon nehéz vele dolgozni. Én még nem jöttem rá, mit tegyek a felmelegedés ellen, mert akkor aztán használhatatlan. :( Még kísérletezem, egyelőre nem adom fel. Emiatt nem vonnék le az értékelésből, mert tutira megvan a technikája.
2016.05.26. 16:49
A patronos x-epiles cukorgyantát használtam de az borzasztó volt, így nem is akartam venni cukorpasztát.. Bejártam minden drogériát, hogy elasztikus gyantát vegyek, de sehol nem találtam :( Végső elkeseredésemben megvettem őt és nem csalódtam!! Intim tájékon használtam. Nagyon sokáig borotváltam aztán áttértem a patronos gyantára. Mondanom sem kell macerás volt és nagyon fájt. De ez a cukorgyanta egyenesen megváltás volt! Fele annyira se volt kellemetlen, mint a patronossal és mindent leszedett, sokkal könnyebben elértem azokat a területeket amiket a patronossal megközelíteni se bírtam. A végeredmény puha baba bőr lett kipirosodás és égő érzés nélkül. Egyedül az ára miatt kap 4 csillagot, mert az eléggé húzós.
2016.03.07. 12:27
Jujj, ez valami borzalom. Az Alveola cukorpasztájára fáj a fogam, de az sajnos itt, Németországban nem kapható. Szeretnék hozatni, hogy kipróbáljam, mert nagyon jókat írnak róla, de ma megláttam ezt a Müllerben, gondoltam addig, amíg az Alveola megérkezik, kipróbálom ezt. Nem bírtam várni, rögtön kipróbáltam, ahogy hazaértem, de ezen csak nevetni lehet :D Először intim területen próbáltam, egy kenés-tépés után már rám ragadt, mentem lemosni. Persze szőrt alig szedett ki. Azután jött a láb, szintén egy kört bírt, jöhetett a lemosás. Gondoltam, lehet, hogy túl kis adagot használok, ezért melegszik fel ilyen hamar, ezért kiszedtem egy nagyobbat. Hát így sem ment, egy tépés után összeragadtam vele. Miután lemostam, kipróbáltam a száj feletti pihéken, "azzal talán megbirkózik" alapon. De nem :D Összesen talán 10 szőrszáltól szabadított meg, és a tégely fele elfogyott. Tény, hogy nem fáj, de ennyi pénzért azért ez egy nagy vicc.
2015.08.28. 07:31
Hát nem tudom én csinálok-e valamit rosszul, de felvitel után kb. egyszer tudtam lehúzni, és utána annyira ragadt, hogy vagy gyanta csíkkal, vagy meleg vízzel tudtam leszedni. Ilyen ár mellett hatalmas pazarlásnak érzem, hogy a fele használat nélkül a lefolyóban köt ki. De tény, hogy sokkal kevésbé fáj, szóval nagyon szeretném, hogy működjön, ki fogok próbálni másik fajta cukorgyantát!
2015.07.24. 20:56
Összességében nem rossz, de azért az alapanyagok megoszlásán lehetne változtatni, mert hamar lehúzhatatlanná válik, melegítés nélkül is. Olyankor a melegvizes lemosás segít egyedül.
2015.04.27. 18:22
Nekem maximálisan bevált. Az ára miatt a 4 csillag, egy ilyen kis tégelyért húzós ez az ár, főleg, hogy egy teljes lábgyanta (bokától combtőig) majdnem megeszi az egészet, akárhogy is spórolok vele. Ha nem elég óvatos az ember lánya és hagyja túlmelegedni, mert nem elég gyors, akkor már csak lemosni lehet. De mindent összevetve minden 3 hétben hálát rebegek a cukorpaszta istenének, már nem kell spannolnom magam egy órát, mielőtt gyantázni kezdek :D
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.