The Wet Brush Hajkefe
Ár: | 3200 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | fodrászkellékes, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szaboanita1991, Módosítva: 2016. május 5.
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | fodrászkellékes, online | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Amerika első számú hajkeféje, intelliflex sörtékkel és kétszer ráégetett bogyókkal a tökéletesen sima hajért! Pár húzással tökéletesen kifésült hajat eredményez vizesen vagy akár szárazon is, nagyon kevés a hajveszteség hajkefélés közben.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Soha többé nem fogok másfajta hajkefét venni... :)

Soha többé nem fogok másfajta hajkefét venni... :)

UD: Kb. fél éve használom és ez alatt az idő alatt teljesen leamortizálódott, pedig vigyázok rá. A sörtéket védő bogyókák nagyrésze már lehullott (azt állítják amúgy, hogy ilyen nem fordul elő ennél a kefénél :/) ezért valami rettenetes módon kaparja a fejbőröm :( Két fogát is elvesztette már, a nyeléről és fej széléről szinte már teljesen lekopott a festett minta. Úgy néz ki mint valami 100 forintos kínai kefe, pedig biztos eredeti, cult beauty-ról rendeltem... Esetleg arra megtartom, hogy a vizes hajamat kigubancolja, mert arra tényleg jó, de hétköznapi használatra veszek egy klasszik drogériásat feleennyiért.
Régóta szemezek vele mert dús, erős szálú, hosszú és könnyen gubancolódó a hajam, a hajkefék rémálma na... Mivel pont atomjaira hullott az eddig gyűrt darabom, megrendeltem. Egyből természetesen egy koponya mintás különkiadást, mert a minta az nagyon fontos ám :D
Vegyesek az érzéseim: az első benyomásom az volt, hogy nagyon gagyi az árához képest, gyenge könnyű műanyag, könnyen hajló tüskék, szarul rászitált minta... Viszont kb. két hónapja használom és eddig semmi baja nincs. A hajamat vizesen nagyon könnyen kb. két mozdulattal kifésüli ami egy álom, szárazon picit nehezebben, de az sem vészes, lófarokba összefésülés kicsit nehezére esik a nagyon könnyen hajlongó tüskék miatt. A kevesebb hajveszteség nálam nem figyelhető meg, de nem is baj, aminek ki kell hullani az menjen.. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mire megérkezett külföldországból, addigra levágattam a hajam, szóval még közel sem kellet megküzdenie az igazi pokollal :D
Összességében alapvetően jó hajkefe, szeretem, de szerintem nem éri meg feltétlen az árát, a drogériában kapható legdrágább 2000-es kefe kb. ugyanerre jó.

A TT mellett egyértelműen a legjobb hajkefe, amit valaha próbáltam. Vastagszálú, sűrű hajra vizesen/szárazon is tökéletes, nem tép vagy gubancol.
Nagyon szeretem.

Nagyon szeretem.

A közepes méretet vettem meg belőle, nagyon jó hajkefe! Nem tép mivel hajlanak a tüskéi és külön szeretem a fogását is, nem egy sima műanyag, jó hozzá érni! :)

2700 körül szereztem be iparfümérán egy sima feketét
első használat után szerelem volt
nem húz, vizes hajat is könnyen viszi, így bele bírom fésülni a hajamba a balzsamot
nagyon, de nagyon gyengéd a hajhoz
nem jönnek ki belőle olyan könnyen a szözök(velük szenvedek is, mert beleragadnak a fésü fogainak a tövébe) meg a hajak, mint a tangle teezerből
5*-ot adtam a tangle teezer salon elitnek is, mert az pluszba masszírozza is a fejem, amikor fésülködök, viszont az nem annyira gyengéd

2700 körül szereztem be iparfümérán egy sima feketét
első használat után szerelem volt
nagyon, de nagyon gyengéd a hajhoz

Nagyon szeretem, nem húzza a hajam és kevés hajveszteség árán ki is tudom vele bontani a hajam, vizesen és szárazon is. A hajam fenékig ér, saját, úgyhogy van mit fésülnöm vele :) Nagyon szeretem, az árát először kicsit sokalltam, de mostmár azt gondolom, hogy nagyon megérte. A legjobb fésű amit eddig használtam.

Lassan egy hónapja használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Vizes és száraz hajon is egyaránt használható. A hajam mindig nagyon gubancos volt, és csak komoly hajveszteséggel tudtam kibontani, ez a hajkefe viszont szinte siklik a hajamban, egyáltalán nem húzza, és a hajhullásom is teljesen minimális. Nagyon szép a kialakítása és a színe is, nekem a lila van meg belőle. A tisztítása nekem kicsit macerás, és félek hogy elhajlítom a sörtéket, ezért lehet be fogok ruházni a tisztító keféjére is.

Tökéletes hajkefe a még vizes/nedves haj kibontására. Nagyon dús, enyhén hullámos és vastagszálú hajam van, de ezzel a hajkefével sima ügy a nedves haj kifésülése. Nem tépi és nem húzza a hajamat. Szeretem . :)

Egy rendeléshez kaptam ajándékba. Először nem is foglalkoztam vele, mert oké hogy cuki lila, meg elég kicsi is (nekem a kis méretű van) és a lányom rögtön le is nyúlta.. És milyen jól tette.. :) Utál fésülködni, mert rengeteg haja van, nehéz kibontani, de ez nagyon jó... Nem húzza a haját, nagyon gyorsan végzek a fésüléssel, imádom. Nem tudom mi a titka, de tényleg nem húzza a hajat. Szeretem én a Tangle Teezert is, de szerintem ez jobb, legalábbis sokkal kényelmesebb vele a procedúra.

Imádom <3 a hajamat kíméletesen bontja ki, mióta használom kevésbé törik a hajam, egyszerűbb kezelni. Már csak ehhez nyúlok, ha fésülködésről van szó :)

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)