Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
sznemedi
A citromkivonat mattá teszi a bőrt, a hialuronsav fokozza a regenerációt. Elősegiti a pigmentfoltok és szeplők eltünését. Letakaritja az elhalt hámsejteket. Tisztitja az érett bőrt az arcon és a testen. Javitja a bőr rugalmasságát, táplálja, hidratálja, csökkenti a ráncok mélységét.
Utoljára szerkesztve: 2015.01.06. 19:21 - 2015.01.06. 19:20
Vettem citromosat és olívásat is (azt hiszem, olívás...), most ez van használatban. Még nem vagyok meggyőződve róla, hogy csodaszer, nem is használom sűrűn, ilyen ütemben ez a kettő kitart életem végéig. Nem tudom, hogy leszed-e valamit, nekem olyan placeboként működik, ha nem akarok mechanikusan radírozni. Olvasva a talpra való alkalmazást, úgy döntöttem, azt majd kipróbálom, így le fogom tudni mérni a hatékonyságát is.
2014.04.02. 21:07
nekem a barackos van meg...jó kis peeling ,érezhető,h sima a bőr felszíne teljesen.Látható,ahogy leszedi az elhalt bőrt.Fantasztikus!
2013.06.24. 18:16
Nalam lehet rendelni akarmilyen TianDe-s termeket: newcee19@freemail.hu
2013.04.18. 18:35
A kezemen is meg az arcomon is próbáltam. Elsőre kicsit agresszívnek tűnt, ezért adtam csak négy csillagot rá, de nem pirult ki tőle a bőröm, szépen megtisztította.
2013.03.18. 10:39
Én a talpamra használom rendszeresen.Szépen lehozza az elhalt hámsejteket, utána leradírozom a test sóval, majd hidratálom.Pihe puha lesz a talpam és így nincs szükségem reszelgetésre,ki is dobtam az összes habkövet és sarok reszelő társait.Nálam csillagos 5-ös ez a termék.
2012.09.20. 14:49
Teljes testen és arcon is használható. Én a kezemen próbáltam ki és láttam az elhalt hámsejteket, amiket leszed. Puha és tiszta lesz tőle a bőr.