What Else Paris EDP
Ár: | 6000 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: judyshiffer, Módosítva: 2016. augusztus 3.
Kiszerelés: | 100 ml | |
Lelőhely: | Douglas | |
Kategória: | Parfümök | |
Illatösszetevők: mandarin, őszibarack, rózsa, pézsma, szantálfa
Egy az egyben Gucci Flora szerintem. Imádom.

Egy az egyben Gucci Flora szerintem. Imádom.

Ajándékba kaptam és oda-vissza vagyok tőle, rajtam erősen barackos. Sajnos a tartósságát tekintve nagyon gyenge. Fújás után már el is illan...

Jó kis illat és elég sok is van benne :) Viszonylag tartós is, az ára pedig nagyon jó.

Nagyon jó kis illat, szeretem! Én a Müllerben szoktam beszerezni, olcsóbb, mint a Douglasben.

Imádom, még a Douglasban dolgozó hölgy is azt hitte, hogy valami drága márkás parfüm , kuponnal próbáltam ki , és 100 ml -ért még 5000Ft-ot sem fizettem. Szerintem nagyon jó illat és mivel parfüm ezért elég tartós is. Ajánlom, de már valamiért nem lehet a Douglasban kapni, így próbálom máshonnan beszerezni.

Nagy kiszerelés és nagyon olcsó. Tartós kellemes hétköznapokra való illat.

Nagy kiszerelés és nagyon olcsó. Tartós kellemes hétköznapokra való illat.

Nagyon jó kis parfüm. Tartós, nagy kiszerelés, viszonylag olcsó.

Nagyon jó kis parfüm. Tartós, nagy kiszerelés, viszonylag olcsó.