Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Tvylvis
A samponpor értékes összetevőinek köszönhetően teltséget és ragyogást biztosít, mialatt hatékonyan eltávolítja a szennyeződésket és olajat az agyag, az amla és a természetes szaponinoknak köszönhetően. Formulája különösen gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz.
2024.06.03. 13:10
Én ezt a terméket egy DM-es ajándék csomagban kaptam kis termékminta formában. Számomra egy csoda ez a sampon. Elsőre szkeptikus voltam és bevallom kellett pár alkalom mire belejöttem a használatába, de fantasztikus. Nem kell se hajlakk, se zselé, se semmilyen hajformázó amióta ezt használom. Nekem rövid hajam van, így erről tudok nyilatkozni, de ehhez a hosszhoz fantasztikus. Sokmindent próbáltam, sokféle sampont, de ez egy kincs
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.