Lelőhely: Drogériák, parfümériák, online

lovecreams

30 ml, 50 ml és 75 ml

Megjelenés éve: 2017

Fejjegyek: papaja, ananász

Szívjegyek: ylang-ylang, frangipáni, napos jegyek

Alapjegyek: szantálfa, benzoin, pacsuli

2024.02.10. 21:31

Ajándékba kaptam, azóta újra is vettem, ahogy elfogyott és imádom. Egyik kedvenc parfümöm. Nagyon finom illata van, szép az üvege. Kellemes viselet és igazán nőies, de mégsem nagyon intenzív. Szerintem inkább fiatal nőknek ajánlott illat.

2022.04.12. 08:10

Most érkezett meg. Akcióban vásároltam egy 15ml-es kiszerelést. Vakon rendeltem de nem csalódtam. Könnyed, nyárias illat. Tökéletes lesz a fesztiválszezonra. Nyáron nem szeretem a tolakodó illatokat úgyhogy ez telitalálat lett. Újra fogom venni nagyobb kiszerelésben. :)

Utoljára szerkesztve: 2021.04.02. 09:57 - 2021.04.02. 09:52

Az első három női Bond illat közül ez az, ami a leginkább kedvemre való, pedig az összetevői alapján ezt gondoltam a legtávolabbinak magamtól. Mikor viseltem én ananászos vagy papajás parfümöt? 😄 De messze nem olyan trópusias, mint ahogy gondoltam.Kezdetben elég becsapós: akkor egy erőteljes pralinés-karamellás, kicsit férfiasan fűszeres vonal érződik, viszont leszáradáskor egy csapásra könnyed, nőies alkotássá alakul. Könnyedebb és kellemesebb, mint az előző kettő, ami számomra már tényleg nagyon gejl.Egy kis citrusos vonalnak köszönhetően még kellemesen friss is. Ebben valóban kicsit az Arira vagy a Justin Bieber Collectorra hasonlít, csak ez még vaníliásabb és “borsosabb”. Viszont messze nem olyan minőségi, sokkal olcsóbb hatású, és tartósságban is nagyságrendekkel elmarad tőle. Az a kettő kedvenc illatom (kvázi egyformák), ezer közül is felismerném őket. Bár kellemes, ebben pont azok a háttérben megbújó, különleges jegyek vesznek el, amik kifejezetten minőségivé teszik őket. Így ez - bár szintén kellemes - eléggé egydimenziós. Kb. fél óráig számottevő az intenzitása, utána olyan, mintha semmit nem használtam volna, vagy csak a tegnapi ruhámról megmaradt, alig észlelhető illatmaradék lenne rajtam. Emiatt nem tudom meleg szívvel ajánlani.

2021.03.18. 11:31

nagyon erős illat és nem kellemes

2020.07.15. 19:09

Megint kibújni készülök a csigaházamból, így a parfümöket is újra elővettem, mint kedvenc "kozmetikumjaimat" Vettem is egy ilyen bond parfümöt, és nem csalódtam. A testvéreit is megfogom venni akciósan, mert kell! Számomra nőies illat, komolyabb, olyan finom. Nem a legkülönlegesebb, de jó érzés viselnem.

2020.02.21. 07:43

Rajtam nem túl tartós, pedig hidratálom a bőröm, nem száraz felületre fújom. Frissen kifújva tetszik az illata, de sajnos 1-2 óra múlva már nem érzem hogy illatos lennék.