Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Keren
95%-ban organikus, 100%-ban természetes alapanyagokból készült
Tele van antioxidáns gazdag E-vitaminnal, nyugtató shea vajjal és jojoba olajjal, amitől az ajkak hidratáltak, puhák és szenzációsan simák lesznek.
2021.09.27. 11:37
Imádom az illatát, jó az íze is, puha lesz tőle az ajkam.
2021.05.14. 07:53
Az illata szuper volt, de nem használt szinte semmit. Csak a nagy hype van körülötte, de én nem érzem azt, hogy hidratálna, ráadásul drága is. Nem veszem újra és nem is ajánlom.
2019.03.22. 15:36
Magaval a benne levo ajakaoploval nincs bajom, de ez a kiszereles rettenetes.Nem higiénikus, ahogy a fele elfogy ujjal kell belenyulni brrr...
2018.12.03. 19:25
Ez a második eos-om. Téli hónapokban jól esik egy kis nyári íz. Jól hidratál és tartós is. Imádom.
2018.01.21. 23:39
Egyik kedvenc eos ajakápolóm. Túl van árazva, viszont sokáig elég. És megfelelően teszi a dolgát.
2017.07.31. 17:45
Ez a kedvencem :) Inkább nyári íz, a fényvédelem miatt elég gyakran használom, mert valamiért a szám is hajlamos leégni. Praktikus a csomagolása, bár sokszor levertem már, mert jó vele játszani :D Szeretem hogy nem olyan zsíros mint a Labello, én csak ajánlani tudom :)