Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Keren
95%-ban organikus, 100%-ban természetes alapanyagokból készült
Tele van antioxidáns gazdag E-vitaminnal, nyugtató shea vajjal és jojoba olajjal, amitől az ajkak hidratáltak, puhák és szenzációsan simák lesznek.
2021.10.18. 21:20
Semmit nem csinál az ajkakkal, a viselése sem kellemes.
2021.09.27. 11:35
Nagyon szeretem az illatát, ízét, kellemesen puhává varázsolja az ajkamat, sokáig jó.
2020.07.06. 07:15
Szeretem az EOS-t, de ez a kukában landolt, borzasztóan büdös és egyáltalán nem kellemes az íze. A barátom is utálta, ha ezt használtam, így sajnos ki kellett dobnom. Csak a márka miatt kap 2 csillagot.
2020.01.15. 14:57
Ajándékba kaptam, magamtól nem vettem volna meg. Mivel hatalmas rúzsrajongóként mindennap rúzsozok, fontos, hogy kellően hidratáltak legyenek az ajkaim. Esténként, lefekvés előtt, illetve matt rúzs felvitelét megelőzően szoktam használni. Az illata és az íze számomra borzalmas, úgy érzem, mintha valamilyen jószág zsírjával kentem volna be a számat.... De hatását tekintve viszonylag meg vagyok vele elégedve, mert úgy érzem, tényleg hidratál valamennyire és a matt rúzsaim is jobban mutatnak az ajkaimon általa. Mindenesetre újra biztosan nem venném meg, főként az íze miatt.
2019.05.20. 13:49
Nagyon szeretem, kellemes az illata, nem hagy ragacsos érzetet, kicsit drága, de cserébe jó sokáig elég.
2019.04.03. 18:43
Szájápoló mániám van, így egyszerre több eost is használok (a Labellok semmit nem érnek, a Carmex és Biobaza még nagyon jó). A mostaniak közül ennek a legjobb az állaga, az illata és a hatása is megfelelő.