Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   1249 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. május 26.

Kiszerelés:   8 g
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek arcra

2017-es márciusi limitált trendkiadás

Többszínű highlighter, mely visszafogott színt ad az arcnak bármely részének.

01 Prism of Light árnyalatban kapható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1000 Ft , Eladó: candy7
Állapot: próbált, Helyszín: Budapest, fizetés: Személyes átvétel, elsősorban a Deáknál vagy posta

Borostyan

zsucci93

Bőrtípus: Zsíros
2018. július 29.

Kár, hogy a kék/lila színek ennyire dominálnak, ha az ember összekeveri az összeset. Alapvetően viszont a felső része nagyon kellemes fényű, szép highlighter. Én bevallom őszintén szétszedtem, összetörtem, a kéket és a lilát kidobtam, majd alkohol segítségével visszanyomkodtam. Így szeretem a legjobban. Gyönyörű aranyló fénye van

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 29.

MiniMaus7

2018. július 9.

Nagyon szeretem, gyönyörű fénye van és nem az a hivalkodó tiszta csillám fej, tartós is. Több barátnőm is kérdezte, hogy mit viselek mert nagyon szépen mutat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 9.

Momo0210

2018. április 10.

IMÁDOM! Nem tudom szavakba önteni a színek külön külön is kinyerhetőek de akár egybe is lehet mosni és csodás pezsgős színt kapunk. Nem is beszélve a szép csomagolásról.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. április 10.

edi01

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport:  -
2017. augusztus 7.

Szeretm ujravettem mert tenyleg gyonyoruk a szinei es ahogy csillog. Eleg tsrtos csak azt sajnalom hogy sokszor a kek befogja az egeszet es neha osszekeverednek a szinek es mind kek lesz

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. augusztus 7.

vattacukorrr

2017. május 19.

A dizájnról üvölt a tavasz, annnyira szép! A színek visszafogottak, valóban nincs a felvitelnél az a "bummm, highlighter" érzés, így hétköznapokra tökéletes.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 19.

Jdit04

2017. május 15.

Nagyon megtetszett már a csomagolása is, ezért amint a polcokra került a termék, le is csaptam rá. És milyen jól tettem! Azóta bárhol jártam, nem láttam belőle egy szemet sem. Nagyon szép, visszafogott fényű highlighter, hétköznapokra is tökéletes, jól kihasználható. A színek szépen keverednek. Szerintem a szivárványos highlighterek közül a legszebb, kívül-belül!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 15.

titinem

2017. május 7.

Kellemes highlighter hétköznapokra
Az a jó a sok színben hogy lehet meleg vagy hideg tónusú fényt csiholni

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 7.

Kellemes highlighter hétköznapokra
Az a jó a sok színben hogy lehet meleg vagy hideg tónusú fényt csiholni

bizsa

2017. április 26.

Visszafogott, kellemes :)
Pont hétköznapokra való :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 26.

Visszafogott, kellemes :)
Pont hétköznapokra való :)

Dea

2017. április 24.

Szép fényt ad, a színek szerencsére annyira nem jönnek ki, nem glitteres, egész tartós, nem nélkülözhetetlen, de jó termék, összességében egy 4est kap :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 24.

csillu

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. április 24.

Már a csomagolása és a kinézete is fantasztikus. Igazi tavaszi érzés. Gyönyörű, kellemes fényt ad az arcnak. Nem tolakodó, szinte lehetetlen túlzásba esni vele, eléggé visszafogott. De mégis, ha ez van rajtam, akkor valaki biztos megjegyzi, hogy milyen szép fénye van az arcomnak. Ha reggel felteszem, akkor délutánra már nem igazán látszik, de nap közben ott van, és szép. Jó vétel volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. április 24.