Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Blossom Dreams Rainbow Highlighter
Ár: | 1249 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 8 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. május 26.
Kiszerelés: | 8 g | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
2017-es márciusi limitált trendkiadás
Többszínű highlighter, mely visszafogott színt ad az arcnak bármely részének.
01 Prism of Light árnyalatban kapható
VÁSÁROLD MEG
Kár, hogy a kék/lila színek ennyire dominálnak, ha az ember összekeveri az összeset. Alapvetően viszont a felső része nagyon kellemes fényű, szép highlighter. Én bevallom őszintén szétszedtem, összetörtem, a kéket és a lilát kidobtam, majd alkohol segítségével visszanyomkodtam. Így szeretem a legjobban. Gyönyörű aranyló fénye van

Nagyon szeretem, gyönyörű fénye van és nem az a hivalkodó tiszta csillám fej, tartós is. Több barátnőm is kérdezte, hogy mit viselek mert nagyon szépen mutat.

IMÁDOM! Nem tudom szavakba önteni a színek külön külön is kinyerhetőek de akár egybe is lehet mosni és csodás pezsgős színt kapunk. Nem is beszélve a szép csomagolásról.

Szeretm ujravettem mert tenyleg gyonyoruk a szinei es ahogy csillog. Eleg tsrtos csak azt sajnalom hogy sokszor a kek befogja az egeszet es neha osszekeverednek a szinek es mind kek lesz

A dizájnról üvölt a tavasz, annnyira szép! A színek visszafogottak, valóban nincs a felvitelnél az a "bummm, highlighter" érzés, így hétköznapokra tökéletes.

Nagyon megtetszett már a csomagolása is, ezért amint a polcokra került a termék, le is csaptam rá. És milyen jól tettem! Azóta bárhol jártam, nem láttam belőle egy szemet sem. Nagyon szép, visszafogott fényű highlighter, hétköznapokra is tökéletes, jól kihasználható. A színek szépen keverednek. Szerintem a szivárványos highlighterek közül a legszebb, kívül-belül!

Kellemes highlighter hétköznapokra
Az a jó a sok színben hogy lehet meleg vagy hideg tónusú fényt csiholni

Kellemes highlighter hétköznapokra
Az a jó a sok színben hogy lehet meleg vagy hideg tónusú fényt csiholni

Visszafogott, kellemes :)
Pont hétköznapokra való :)

Visszafogott, kellemes :)
Pont hétköznapokra való :)

Szép fényt ad, a színek szerencsére annyira nem jönnek ki, nem glitteres, egész tartós, nem nélkülözhetetlen, de jó termék, összességében egy 4est kap :)

Már a csomagolása és a kinézete is fantasztikus. Igazi tavaszi érzés. Gyönyörű, kellemes fényt ad az arcnak. Nem tolakodó, szinte lehetetlen túlzásba esni vele, eléggé visszafogott. De mégis, ha ez van rajtam, akkor valaki biztos megjegyzi, hogy milyen szép fénye van az arcomnak. Ha reggel felteszem, akkor délutánra már nem igazán látszik, de nap közben ott van, és szép. Jó vétel volt.