Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Colour Arts Nail Base
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Kmanci, Módosítva: 2016. július 19.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Az átlátszó alapozó lakk keverhető egy, vagy akár több pigmenttel, így vadiúj színkombinációk hozhatók létre újra és újra. Csak alapozólakknak használható.
Az enyém: Essence Nail Art, Twins - Colour Base: 06 bella (türkiz)
Jól és egyenletesen fed, gyorsan szárad.
Én önmagában is használom, nem csak a "párjával" /Glitter Topper: 06 edward/

Az enyém: Essence Nail Art, Twins - Colour Base: 06 bella (türkiz)
Jól és egyenletesen fed, gyorsan szárad.
Én önmagában is használom, nem csak a "párjával" /Glitter Topper: 06 edward/

Frankeninghez akartam venni egy átlátszó lakkot, tulajdonképpen bármilyen megfelelt volna, de gondoltam, legyen ez, ha már ki van találva. Olvasgattam rajta, hogyan ajánlják a használatát, de mondom én ezzel nem fogok szórakozni (pigmenttel összekevergeti az ember egy tálkában, majd felviszi ennek az ecsetével a körömre). Én úgy voltam vele, hogy öntök ebből az üres körömlakkos üvegcsébe, és zsupsz bele a pigment. Biztos voltam benne, hogy néha fel kell rázogatni, de azt hittem, kicsit jobban megfogja majd a pigmenteket, mintha egy sima átlátszó lakkot vettem volna. De nagyon gyorsan és teljesen leülepszik az aljára a pigment. Felrázva tökéletesen használható, és egyébként jó minőségű, jól tapadó lakk, felkentem önmagában átlátszó lakk helyett és szép meg tartós.
Nem kaptam meg tőle, amit elvártam, és nem is értem teljesen, hogy ezzel mit akartak, mert az eredeti felhasználási módja is olyan, hogy bármilyen átlátszó lakkal működőképes, szóval ez enyhén felesleges termék, hát így jártam.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Alkoholok: Isopropyl AlcoholIllatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
Cellulózból (az egyik fő növényi rost) előállított felületi hártya képző anyag.
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.