Essence

Ár:   549 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: vikii088, Módosítva: 2015. március 6.

Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

VÁSÁROLD MEG

Essence Smokey Eyes Brush
Ár: 400 Ft , Eladó: szannamari85
Állapot: Próbált, Helyszín: Debrecen, fizetés: Banki átutalás és postával küldöm / személyes átvétel

Tiria

GrabdeBelvedere

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. október 25.

Nagyon szeretem az összes essence ecsetet, könnyű velük dolgozni, mind nagyon puha, ugyanakkor amelyiknél kell, az tömött is. Már nagyon régóta használok többfélét is, időről időre lecserélem az újabb dizájnosakra, haladjunk a korral. Rendszeresen mosom őket, és semmi bajuk, nagyon jól bírják. Persze, nem pro ecsetek, de nem ilyen elvárással vásároljuk őket ugyebár.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. október 25.

dunaimano

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. április 15.

Már egy ilyen Essence ecsetet is beszereztem. Változóan használom, általában a korrektor eldolgozására a szemem alatt, de már nem egyszer az alap fehér/csontszín felvitelét is ezzel oldottam meg. Szuper puha ecset, ár-érték arányban végképp verhetetlen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 15.

Makk Zsuzsó

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. március 25.

Ez is egy remek Essence ecset, szemhéjpúderhez, szem alatti korrektor eldolgozásához használom. Olcsó, jó, tartós!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. március 25.

SzL

2018. február 4.

Én azt vallom minden ecset arra jó amire mi magunk tudjuk használni. Így én ezt az ecsetet főleg szemhéjpúder felvitelhez és eldolgozásához használom. Nekem megvan egy ideje, nem hullajtja a szőrét mosáskor sem. Számomra pont megfelelően merem de puha egyben, így nekem erre a funkcióra tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. február 4.

Enc

2018. január 16.

Ezt a terméket nem rendeltetésszerűen használom, mert szemhéjpúdert szoktam vele felvinni, mert a korrektort jobban szeretem szivaccsal eldolgozni. Mindenesetre a márka többi ecsetéhez mérten nagyon jó minőségű és jól ki lehet használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 16.

Black Fairy

2018. január 1.

Remekül el lehet vele dolgozni minden krémes korrektort, nem szedi fel, szép természetes hatást lehet elérni vele, a sörtéi nem hullanak, és jó az ára. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 1.

Lina14

2017. december 17.

nekem inkabb a sminkszivacs az igazi korrektorhoz, ez csillamos szemhejpuderhez viszont isteni!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 17.

oliviag

2017. augusztus 24.

NYX tégelyes korrektorához használom, nagyon hasznos és olcsó kis ecset, nem hullik, könnyen fel tudom vinni vele az anyagot. Egyetlen hibája, hogy nekem sosem sikerül vele eldolgoznom rendesen az anyagot és kicsit csíkos marad, így blenderrel fejezem be a korrektorozást.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 24.

zsuzsi1015

Bőrtípus: Zsíros
2017. augusztus 21.

Nagyon szuper ecset. Nem hullajtja a szőrét. Ennyiért meg tökéletes.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. augusztus 21.

Nagyon szuper ecset. Nem hullajtja a szőrét. Ennyiért meg tökéletes.

snoncso98

2017. augusztus 3.

Nagyon jó kis ecset, a Catrice Camouflage tégelyes korrektorához vettem és tökéletesen működik, ennyi pénzért bőven megéri.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 3.