Essence Cuticle Remover Körömágybőr Eltávolító
Ár: | 649 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2021. november 4.
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Röviddel a szérum felvitele után a körömágybőr meglágyul, és az integrált körömágybőr eltávolítóval egyszerűen megszabadulhatunk a felesleges bőrtől.
Water / Aqua
Potassium Sorbate
ta
Phenoxyethanol
ta
Baromira bejött.. Azt hittem ez csak így felpuhítja majd kicsit a bőrt, de mintha elkezdené feloldani. Nagyon könnyen feltolható és az apró maradványokat meg elég kicsit lekapargatni és kész. Az üvegen az van, hogy 15 másodpercig elég hagyni hatni én egy picit tovább is hagytam szerintem, de reális ez a 15 mp.

Nekem nagyon nagy segítség a pedikűr-manikűr során, tényleg hatékony, sok időt lehet vele spórolni. Nagyon sokáig elég és olcsó, könnyen elérhető. Biztosan újraveszem

Nagyon jól működik, tényleg segít eltávolítani a felesleges bőrt. Irritációt nem okoz szerencsére. Nekem nagy segítség ez a termék.

Nem tudom, hogy mennyire hasznos, a kézi szerszámaim Tweezerman-től nagyon jók, de minden esetre használom.
Valaki említettem, hogy használja bőrkeményedésre is, köszönöm az emlékeztetőt.

Valaki említettem, hogy használja bőrkeményedésre is, köszönöm az emlékeztetőt.

Tényleg egy csodaszer, csak úgy eltünteti a felesleges bőrt. Azonban elgondolkodtat, hogy vajon mennyire káros ez a bőrnek? Illetve az a vaksággal kapcsolatos figyelmeztetés baromi ijesztő, mert hát csak a kézujjunkon használjuk.. nyilván utána rögtön mosom is a kezem, de ez annyira ijesztő :(

Ez egy híg lúgoldat, ennek megfelelően nagyon hamar elfolyósítja a bőrt, ami így egyszerűen letörölhető az ujjakról a hatóidő után. A kislábujjam bőrkeményedését is észrevétlenül eltávolította. Azért kicsit rémisztő ilyen megoldásokhoz folyamodni, hogy lefolyótisztító szerbe mártogatom a körmeim. Néhány évtized múlva talán majd bekerül egy amolyan "elavult szépségápolási szokások a 2020-as évekből" - jellegű cikkbe...

Hasonlóan vélekedem, mint az előttem szóló. Teszi a dolgát, de volt már erősebb cuccom is.

Egész jó kis cucc, nagyjából hozza amit kell, de azért nem annyira erős, mint kellene.
Nekem nem oldott le minden bőrt, maradt a körmön a kezelés után is.
Ennyi pénzért megéri.

Nekem nem oldott le minden bőrt, maradt a körmön a kezelés után is.
Ennyi pénzért megéri.

Meglepően népszerű ez a termék, nem is gondoltam volna.
Néha a lábamra próbálom használni, de szerintem nem tudja helyettesíteni a lábáztatós műsort, amikor is nagyon szépen meg lehet oldani a felesleges bőr eltávolítását. Olyankor szépen felpuhul a bőr a felesleget rózsafa pálcikával hátratolom, a többit, amit lehet, a kis hegyes reszelőcskével meg eltávolítok. Sokkal hosszabb ez a művelet, ezzel kenőccsel talán némi időt meg lehet spórolni, de nálam ennél az eredmény annak közelébe sem ér.
Amikor használom mégis én tovább hagyom, mint 1 perc, van néha az 10 is, de még sem olyan látványos és nem is olyan eredményes, mint az áztatós. Inkább tűzoltásos megoldásnak gondolnám, ha lusta vagyok.

Meglepően népszerű ez a termék, nem is gondoltam volna.

Nekem a szorongás miatt elég csúnyák szoktak lenni a kezemen a körmeim. Ez a termék sokat segít abban, hogy ne legyen mit bizgerélnem, nagyon szeretem.

Hidratálók: Glycerin, Maris AquaÖsszetevők megmagyarázva
Magyar neve kálium hidroxid. A kozmetikumokban főként a pH beállítására (lúgosításra) használják. (pl. citromsav mellett, savasságának ellensúlyozására)
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak. Viszkózus, átlátszó géleket hoz létre, amelyek kellemes és nem ragadós érzetűek a bőrön. A legtöbb készítményben jellemzően 1% vagy kevesebb mennyiségben használják.
Tengervíz. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószer, ezen kívül pedig segít a bőrben tartalni a nedvességet. Az EWG szerint bőrkondícionáló hatású összetevő. A tengervíz magas ásványi anyagtartalmú összetevő. Hozzájárul ahhoz, hogy a bőrön lévő gyulladások, vagy esetleges bőrbetegségek enyhüljenek.
Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)