Essence

Ár:   949 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: szeliger, Módosítva: 2021. december 6.

Kiszerelés:
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Ecsetek

Limitált kiadás, 2021. Disney Princess kollekció része

Szemhéjfesték ecset tematikus csomagolással.Ideális a szemhéjfestékek teljes és könnyű elmosására. A rövid, vastag szintetikus sörtékkel a szemhéjpúderek elmosása mindenképpen sikeres. A lenyűgöző megjelenésért és tökéletesen árnyékolt szemekért.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

szeliger

2021. december 23.

Nem az ecsetek királya, ezzel együtt szép és jól használható darab. Egyrészt szemre nagyon mutatós, szeretem kézbevenni, Rapunzel táncol a nyelén. Az ecset fogásra is kényelmes, a nyél átlagos ceruza vastagságú és lekerekített végű. Nekem egyébként óriási szolgálatot tesz, mert az Essence wish upon a star palettája számomra csak nedves ecsettel használható és ezt az ecsetet nem sajnálom fixálóval lefújkálni és gyakran mosni.
Szóval egyáltalán nem bánom, hogy itt van, ennek is megtaláltam a helyét, sokszor használom, nem csak úgy áll a polcon.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. december 23.

canaille

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2021. december 17.

Nagyon jó kis ecset, sajnálom, hogy csak 1db-ot vettem. Pont szerencsém volt: akkor mentem be a DM-be amikor kipakolták őket, így egyet be is dobtam belőle a kosaramba. :) Nekem pont megfelelő: kellően tömör mégis puha, szépen veszi fel a festéket, és nem mellékesen szép is. :) Kb 4-szer mostam ki azóta, mert nem annyira sminkelem magam az újbóli home-office miatt, de nagyon jól bírja, egy szál sem hullott ki. Ha még találtok, akkor csapjatok le rá.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. december 17.