Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Express Dry Spray
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: mstindigo, Módosítva: 2016. július 28.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Körömlakk szárító aerosol spray. Másodpercek alatt megszárítja a körömlakkot, és extra fényt kölcsönöz.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Mióta nem gyártják? Csak mert előző hónapban vettem a sajátomat...xD
Egyébként kellemes az illata, bár nekem a fújókája sose odapermetez, ahova tartom, de ennyi baj legyen.
A felső réteget gyorsan kopogósra szárítja, viszont az alsó rétegeket ugyanúgy könnyen el lehet csúsztatni, de nem ez az első ilyesmi termékem, úgyhogy erre számítottam. Nem hagy olajos érzetet a bőrömön, és nem folyik mindenfele a kezemről - mint az avon hasonló terméke - nem szárítja a körmöm körül a bőrt.
Igazából kedvelem, mert annyira megvédi a lakkozást, hogy ne tegyem tönkre. Amúgy meg csak este szoktam körmöt lakkozni én is, szóval reggelig van ideje az alsóbb rétegeknek.

Mióta nem gyártják? Csak mert előző hónapban vettem a sajátomat...xD

Az elnevezés miatt az ember azt várja egy ilyen készítménytől, hogy a körmeire fújja és máris megszárad. Mivel nem ezt vártam, ezért nekem bevált és sokszor vettem már. Leginkább azt a célt használja, hogy olajossá teszi a köröm felületét, és így kevésbé van esély arra, hogy beleragadjon bármi. Körömlakkozás után én bármit teszek a körmeimre, bizony várnom kell. Ezt is úgy szoktam használni, hogy bekörömlakkozom a körmöm este, befújom a spray-vel a leírása szerint, és úgy fekszem le. Sosincs megsérülve a lakkom. Ha napközben csinálom, akkor sajnos várni kell egy kicsit. Nem szárítja meg azonnal a körmöt, de segít, hogy ne sérüljön. Én emiatt szeretem. Erős fojtós illata van, ahogy kifújom tele lesz vele a szoba, erre figyelni kell, hogy baba, kutya mellett ne használjuk. Nálam a célnak megfelelt, de senki se várjon túl sokat tőle.

Nekem nem igazán csinált semmit, de egy próbát megért.

Nekem nem igazán csinált semmit, de egy próbát megért.

Használni nem használt eddig, valamelyik lakknál még úgy is tűnt, hogy meghosszabbította a száradást. Amúgy nagyon praktikus kis cucc lehetne. Nekem az olajosság és a kiszerelés rosszabb volt a s-he körömlakk szárítónál, ez jobban porlaszt, kevesebb anyagot visz fel egy fújásra, viszont az előbbi legalább használt ugyanazoknál a lakkoknál. Egy próbát azért megér, én sem adom még fel.

Még ősszel kezdtem el használni a nyomdázásokhoz, és most, hogy újra lakkozhatom a körmeimet, megint előkaptam.
Be kell tartani a 15-30 centis távolságot: olajos az állaga, de felrázva és messziről kell alkalmazni, a lakk megkeményedése után pedig le lehet mosni a maradékot (mondjuk pocsékolásnak érzem, de egye fene). Illetve én sosem a nagyon frissen felvitt és új lakkokhoz használom, hanem a kicsit régebbi típusú, 5-10 perces száradásúakhoz, vagy a vaskosra sikerült nyomdázásokhoz. Persze nem csodaszer, van olyan lakkom, amin ez sem segít, mert olyan régi és sűrű, hogy az menthetetlen.
Egyébként egy szép fényes bevonatot képez a köröm felszínén (ilyenkor is érdemes 1 percet várni), bár én még utána használom a The Gel fedőlakkot minden alkalommal, az pedig szintén gyorsan szárad és fényes. Minden réteghez nem ajánlom használni, mert a lakk tapadását elrontja a rétegek közt. Az illatával amúgy nincsen bajom.
A pazarlásért és azért, mert nem tud minden lakkot megmenteni, 4 csillagot érdemel.

Sztem meg nem annyira rossz,mint ahogy sokan írják. A leírás alapján kb 30 cm távolról kell fújni és akkor nem lesz zsíros a kezed és ez így igaz! Viszont azt is írja h 30 sec alatt megszárad amivel nem értek egyet 100%osan . Igen megszárad, de csak felületileg. Ha viszont valamivel ütközik a körmöd vagy erősebben hozzáérsz akk már el is toltad a körömlakkot! Kb fél óra után már tökéletes! És ezt úgy mondom h nekem a körömlakkjaim kb 3 óráig száradnak tökéletesre - előnye viszont h bő 5 napig kibírják lepattogzás nélkül! Szóval nekem ez a fél órás száradási idő egészen jó. Bár hozzáteszem h az árával nem vagyok kibékülve és ez az első körömlakkszárítóm! Még kifogok többet is próbálni miután ez elfogy és akk már lesz viszonyítási alapom. Csak azért vonok le tőle 1 csillagot mert 30 sec kevés neki és mert drága ahhoz viszonyítva h milyen gyorsan fogy. Az illata mondjuk tényleg fura, de egyáltalán nem vészes.

Semmit nem ér. Semmit.

Semmit nem ér. Semmit.

Nekem ez semmit nem gyorsított a száradáson, csak csupa zsír vagy olaj lett a kezem....

Szörnyen gyorsan fogy, és alig használ valamit. Az az érzésem hogy csak a felszínével csinált valamit, de ennyi.
Nem vált be, szóval nézelődök tovább.

Nem vált be, szóval nézelődök tovább.

Nem vettem észre hogy hamarabb megszárad a körömlakk, egyik körömlakkom esetében sem. Az illata finom, ezért kap 1*-ot, de nem vennék újra. Nem éri meg az árát, hamar elfogy...

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Dicaprylyl CarbonateIllatanyagok: Parfum/Fragrance
Szintetikus hajtógáz. A Wikipédia információi alapján mióta felmerült a freonok ózonkárosító hatása, egyre inkább ezzel az anyaggal helyettesítik az aeroszolok hajtógázaiban. Az összetevővel elsősorban spray kiszerelésű termékekben találkozhatunk.
A propán a három szénatomos parraffin, összegképlete C3H8. Szobahőmérsékleten gázhalmazállapotú, de butángázzal keverve, palackba zárva már viszonylag kis nyomáson is cseppfolyósítható. A nyomás csökkentésével (pl egy szelep kinyitásával) a gáz ismét szabaddá válhat. A kozmetikában főként hajtógázként használják ezt az anyagot, aerozolok készítésekor.
Bőrjavító (skin conditioning), bőrpuhító összetevő (emollient). Segíti a többi összetevő beszívódását a bőrbe. Könnyű a bőrön elkenni, és selymes, nem zsíros utóérzetet hagy. Könnyen kenhető tulajdonsága miatt gyakran használják fényvédőkben, hogy javítson a nehezebben kenhető fényvédő összetevők (pl. ethylhexyl methoxycinnamate) használhatóságán.
A bután igen gyúlékony, színtelen, könnyen cseppfolyósítható gáz. A kozmetikai iparban segédanyagként használják sprékben a többi anyag "kinyomásához" (propellant).
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)