Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2012. augusztus 21.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

2012 április-májusi trendkiadás

5 árnyalatban kapható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

Samybubu

2013. november 24.

Nekem is a zöld van meg, nagyon gagyi, nem jól kenhető, csillám alig van benne, nagy csalódás volt..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 24.

GothicBeauty Blog

2013. szeptember 12.

Nekem is a zöld van meg belőle, de amennyire tetszett üvegben, annyira nem tetszik még mindig fölkenve,. Hiába rázom össze, alig kerül csillám a körmeimre. Azt hiszem, ideje lesz lassan kidobni...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 12.

Roni

2013. május 23.

nekem a zöld van meg és nagyon szeretem. fedését tekintve a picit átlátszóbbak közé tartozik, de annyira gyönyörűek benne a kis csillámok. örültem, hogy anno megvettem. bár pesten mindenhol elfogyott, szóval barátnőmet kértem meg, hogy vegye meg nekem újvárosban. ennyi a negatívuma :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. május 23.

haminda

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2013. február 2.

ÓÓÓÓÓ, nem gyártják már?? Most ezzel a tudattal menjek aludni?! Nagyon szerettem a zöldet. Könnyen felkenhető, gyorsan száradt, diszkrét színű, nem buborékosodott több réteg felvitele után sem. Igaz 3 napot bírt csak ki, de a körmeim rendesen kiképzés alatt vannak tartva, házimunka, billentyűverés stb., és ennyi idő után már vágyakozom is új szín után. Összességében kedveltem...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. február 2.

Szaszmancs

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. december 21.

Annyira vágytam erre a lakkra,mert nagyon különlegesnek találtam a csillámos színeit. Végül a 2 rózsaszínesre sikerült szert tenni,de megint nagyon kellett csalódnom Essencékben. 1 napot bírt a körmeimen alap -és fedőlakkal és akkora darabokban jött fel egy kis mosogatástól,hogy rossz volt nézni. Nem értem miért ennyire gagyi az összes Essence lakk,más márkával nincsen ilyen gondom. Rengetegszer elcsábítottak már a gyönyörű színek,de az utóbbi időben annyit bosszankodtam miattuk,hogy szerintem tiltólistára teszem a márkát (körömlakk szempontjából mindenképpen!)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. december 21.

Heli

Bőrtípus: Zsíros
2012. december 13.

A citromsárga és a barack van meg. Mit ne mondjak, nem vagyok elájulva tőlük... A baracknak az üvegben van olyan színe, mint a Princess Peach-nek (Essence-Show your feet), a sárga meg a Blossoms sárgájára hajaz. 3 rétegben sem fednek normálisan...

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. december 13.

Roni

2012. október 10.

én a zöld körömlakkot vettem meg és nagyon szeretem. két réteg elég belőle és nagyon érdekes végeredményt kapunk. a száradási ideje átlagos.

Update:
teszt róla a blogon: http://bikirablog.blogspot.hu/2012/05/essence-fruity-one-kiwi-day.html

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 10.

Update:

reku87

2012. augusztus 21.

A barackos árnyalatot vettem meg, a fedése borzasztó. Vagy körömlakkot fogok vele higítani vagy francia manikűrnél fogom használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. augusztus 21.

Jade

2012. július 30.

Én a Banana Joe-t és a Mashed Berries nevű árnyalatot vettem meg ezekből. Bár a "banánosból" kell három réteg is, én nagyon meg vagyok vele elégedve, olyan kis szép, diszkrét. A Mashed Berries pedig az üvegben jól néz ki, másokon jól néz ki, csak rajtam nem! Ennek ellenére meg vagyok elégedve vele, csak hát nem illünk össze.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 30.

suti_muti

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2012. július 2.

A barack színűt vettem meg, hatalmas csalódás volt. Gyengén pigmentált, lassan száradó.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 2.