Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   749 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   2 x 3,5 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. január 23.

Kiszerelés:   2 x 3,5 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

2016 októberi limitált trendkiadás

Innovatív, duo kiszerelésű körömlakkok hideg színkombinációban.

3 féle kombinációban kapható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

szeliger

2016. október 24.

02 who run the world? girls! A képen látható első kombináció ez a szín. A lehúzható fehér kupak alatt recézett tetejű a csavaros kupak, így annak ellenére, hogy ez a csavaros kupak meglehetősen kicsi, biztos fogást nyújt. Az ecset lapított, de még így is elég keskeny. Nekem ez így jó, mert jobban szeretek keskenyebb ecsetekkel lakkozni. A lakkokból legalább két rétegre van szükség, egy rétegben nagyon csíkoznak, kettő már vállalható, három lenne az igazi. A rózsaszínes kicsit nyúlós, nehezebben terül, a barna meglepően jól viselkedik, kellően híg, jobban lehet vele dolgozni. A lakk gyorsan szárad, de még száradás után is elég sérülékeny a felülete, a nap során könnyen karcolódik. Egyértelműen egynaposra tervezett, estére az eredmény elég megviselt lesz. A két szín jól passzol egymáshoz, az árnyalatokat szerintem jól eltalálták.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. október 24.