Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   749 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: AkInImOd, az összetevőket feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2018. január 17.

Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Króm és holo hatás közti fedőlakk.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

silver

2017. október 22.

Nem is értem, hogy nem véleményeztem eddig??? Nekem ez minden idők legeglegkedvesebb fedőlakkja!

Amikor a régi legendás Night in Vegast kivonták, annyira csalódott voltam, és annyira bántam, hogy nem vettem belőle utánpótlást. Amikor pedig évekkel később megjelent ez, és kiderült, hogy 100% ugyanaz a cucc, azonnal kettőt is vettem belőle, mert nincs önuralmam. (Külföldön hasonló kultikus rajongás tárgya a már kivont Essie - Shine of the Times, ami szintén egy és ugyanaz.) HA és amikor neadjisten ezt a lakkot ki tervezik vonni, annyit fogok elraktározni belőle, amennyit nem szégyellek egyszerre megvenni, mert ez a lakk imádat.

A legszebb sötét alapon. Főleg sötétbarnán, akkor olyan lesz a végeredmény, mint egy őszi festmény. Sötétkéken olyan sellős/galaxisos. Eszméletlen jó. Lemattítva még látványosabb. True love.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 22.

Timi01

2017. szeptember 12.

A Night in Vegas-ról jól lemaradtam, aztán láttam erről a lakkról képeket, persze rohantam megvenni. Gyönyörű, hiperszuperszép, nagyon szééép. (Vili, hogy vettem ilyet több ezerért is, ügyes vagyok de nem baj, az is kell. Annyi a különbség, hogy ez Essence szebb. 😀) Természetesen sötét alapon mutat a legjobban, gyorsan szárad és minden egyes szín előjön. Könnyű lemosni, ezerszer jobb mint a glitterekkel szenvedni, azokat azért nem használom mert ahogy kézbe veszem az üveget, bevillan a lemosás csodálatos érzése és inkább hagyom. Ezzel nincs ilyen gond.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. szeptember 12.

Picieri

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. június 17.

Én is megvettem, mert a nagyon régi Night in vegas topperre hasonlított, azt pedig imádtam! Ez kérem szépen ugyan az, úgyhogy még biztosan beszerzek belőle!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. június 17.

Lina14

2017. június 10.

fantasztikus!
nagyon szépen fed, de még lehet látni az alapszínt, és nem kell szenvedni a leszedéssel. gyönyörűen shiftel,, minden szín,amit az üvegben lehet látni, megjelenik a körmökön is. nekem matt fedőlakkal tetszik a legjobban!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 10.

fantasztikus!

AkInImOd

2017. június 7.

Imádom!

Nagyon sokáig szemeztem vele, aztán pár hete eldöntöttem, hogy hazahozom magammal. Milyen jól tettem! Egyelőre csak fekete lakkon próbáltam, keverve a Catrice Million Styles 01-esével, annyira baromi fantasztikus volt a végeredmény - és tartós! :O Konkrétan _6 napig_ állták a gyötrést a körmeim ezzel a lakkozással, pedig nálam a rekord eddig a 4 nap volt. Gyorsan is szárad, 3-4 perc után koppant.

Nagyon szeretem, hogy nagy "pelyhek" vannak benne, amik krómosan irizálva váltanak színt: zöld, sárga, rozsda narancs, piros, lila... Azt hiszem, ez egy tuti befutó lett a kollekciómban.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 7.

Imádom!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Isopropyl Alcohol
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Acetyl Triethyl Citrate, Isopropyl Alcohol, N-Butyl Alcohol

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.