Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: sokkismalac, Módosítva: 2011. július 10.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Törpy

2014. november 15.

Nekem is első spirálom volt.A szaga.Nekem az nagyon bántja az orrom.És az enyém kissé csomós is a pilláimon.De ennyiért nem olyan rossz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2014. november 15.

nyrktlin

Bőrtípus: Zsíros
2014. május 31.

Ajándékba kaptam a vízálló változatát, életem első spirálja volt. Mivel sokáig nem használhattam igazán, több évig megvolt, de nem volt semmi baja azon kívül, hogy egyszer valahogy eltörtem. :D Nagyon szerettem, szépen ki tudtam vele festeni a szemem, tartós is volt. Nekem ez a spirál egyértelműen egy pozitív emlék, szerettem ezt használni. :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. május 31.

Kalulu

2014. január 25.

Gyorsan szárad, nem ragasztja össze a szempillát és egyszerű de nagyszerű sörtéje van. Ajándékba kaptam kb. 1 éve de semmi csomósodás, vagy kellemetlen szag. Ami még tetszik, hogy kis mérete miatt ez nekem tökéletes "utazós spirál". :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 25.

amyesther

2013. április 10.

A keféje nagyon vékony és 5x kell meghúzni, hogy látszódjon, festék van a szempillámon. Könnyen kenődik, lassan szárad. Csak megszínezi a szempillák hegyét. Egyáltalán nem vízálló, nap végére a szemem alá hullik a fele. Irritáló érzés, ha rajtam van. Pár hét alatt beszáradt. Ezért kár volt egy Ft-ot is kiadni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 10.

Heidi

2012. október 12.

Hamar beszáradt és nem csinált semmit a pilláimmal.A vízálló spirálja volt meg,de nem tartott 3 óránál tovább.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 12.

Bogyi

2012. június 3.

nemtudom, nekem vizállóban van és én szeretem. de ettől függően elég rossz kritikákat mondtak rá az előttem szólók. :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2012. június 3.

bbia_

2011. december 5.

Nagyon rossz ez a spirál, semmit nem csinál a pilláimmal, azon kívül, hogy befeketíti őket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2011. december 5.

sokkismalac

2011. augusztus 15.

Ahhoz képest, hogy tapasztalatom szerint is jobb a szempillaspirálokból a drágábbakat venni, 500 Ft-ért ez a szempillaspirál (majdnem teljesen) bevállt. Kár, hogy már nem találom a drogériákban...

Mostanában már elkezdte csomósítani a szempillámat, meg tényleg túl sok festék kerül rá :/.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2011. augusztus 15.

scarred_

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2011. július 13.

Szerintem túl sok festék lesz a pillákon, így összecsomósodik. Ezenkívül hamar beszáradt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2011. július 13.

wishes

2011. július 10.

Nekem fura volt, alig emelte ki a pillákat és a szaga is nagyon erős volt..

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2011. július 10.

Nekem fura volt, alig emelte ki a pillákat és a szaga is nagyon erős volt..