Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2012. október 27.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

A por állagú szemhéjfesték csillámló textúrájával felidézi a ragyogó floridai napfényt és gondoskodik a lélegzetelállító tekintetedről.

01 bienvenido a miami, 02 vice, vice baby és 03 miami pink árnyalatokban kapható.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Nicole7

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. április 20.

Nekem a pink van meg és bár azt hittem nagyon erős lesz, szerencsére nem. Ajándékba kaptam és mivel én inkább szolidabb színeket használok a szemhéjamon, így nem hiszem hogy venni fogok belőle, ha elfogy. Mindenesetre egy szép nyári viseletnek megfelel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 20.

kocsis.reka84

2012. október 11.

Lehetne élénkebb is,nekem a sárga van meg,már olyan régóta vadászok egy igazi jó kis citromsárga színre de ez sem nyújtotta azt amit szerettem volna.De mivel csak 300ft volt és rajtam tartós is így kap 4+

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. október 11.

strawberry92

2012. szeptember 30.

Nekem a világos barnás árnyalat van meg. Nagyon szép színe van, nappalra tökéletes, visszafogott. Elég tartós is rajtam. 300 forintért vettem, nagyon szeretem:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 30.

ewushhh

2012. szeptember 30.

nekem a 03 miami pink van meg. szépen csillog, nekem bevált, bár nem ez a legjobb essence szemhéjfesték.:) erős 4-es.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2012. szeptember 30.

tittus

2012. augusztus 26.

Nekem a barnás árnyalat van meg, de nem a színe miatt vettem meg :] a tesztert felkenve annyira szépen csillogott, hogy muszáj volt megvennem, de igazából olyan, mintha sima csillámpor lenne. Önamgában hétköznapokra egy natúr sminkhez tökéletes, illetve matt szemhéjpúderre szoktam még ráütögetni, így az szép csillámos lesz :] összességében nem rossz, de azért a rózsaszínt elnézegetve lehetne kicsit pigmentáltabb, erősebb is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 26.

vivuss87

2012. augusztus 26.

Nekem a rózsaszín van meg, szép színe van, amiben apró csillámok is vannak. Paint pottal egész sokáig fennmarad. Semmivel sem különb, mint a többi essence szemhéjpúder. De egynek jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. augusztus 26.

vikkancs

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2012. augusztus 25.

Nem nagy vmi.. sima szemhéjpúder.. nem venném újra :|

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 25.

Nem nagy vmi.. sima szemhéjpúder.. nem venném újra :|