Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Nail Art Pen
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: zdoreebaba, Módosítva: 2013. január 26.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Körömdíszítő toll.
A legnagyobb vásárlási baklövésem, amit valaha elkövettem... Komolyan, használhatatlan volt...

Zöldet vettem akciósan, a festéket ki kell szenvedni belőle, és semmi értelme. Pontozóval, díszítőlakkal szebben lehet dolgozni.

Nekem működik, ha egyszer elindul belőle a festék, fedőlakk kell rá, mert egyébként a víz oldja. Én kaptam a Müllerben ajándékként (gondolom nem volt túl nagy sikere), de sajnos babarózsaszínt, ami nem az én világom. =)

Nem jön belőle szinte semmi, ha enyhén nyomom...Ha pedig jobban megnyomom minden a kezemen köt ki ..kuka :-(

Sajnos a lehető legerősebb nyomás ellenére sem jött belőle festék... kivéve, ha papírra nyomtam, úgyhogy színes tollnak használható :)

Erős közepes. Egy bulis estére jó, talán hajnalig kibírja lepattogzás nélkül, feltéve ha kettőnél többször nem mosok kezet...

Kb 1 éve vettem,már akkor is nagyon gagyi volt,sokat kellett erőlködni,hogy végre jöjjön rendesen a festék.Most újra elővettem,de ugyanúgy bénázik,csak halvány kis pacák lesznek.De nem gond letakarítani:csak dörzsöljük a körmünket/mossunk kezet,és el is tűnik....

rossmanban is van meg nehany, 99 ft-ert! kiprobaltam vegre, annyira nem rossz, de nem az igazi... nehezen indul el belole a lotyi, es akkor jokora adag, de utana lehet vele rajzolni, mar csak ugyesseg kerdese :) remelem kov alkalomra meg hasznalhato marad.. :D fedolakkot igenyel, ra is van irva h viz alapu!

Én megpróbáltam mindent, hogy működésre bírjam, nyomkodtam, fejjel lefelé tároltam, de nem akart kijönni. Szétszedtem, megnéztem nincs-e beleszáradva a festék, nem volt, tehát gondoltam biztos az adagolócső dugult el. Kiszedtem, lepucoltam körömlakklemosóval, visszatettem, aminek az lett az eredménye, hogy 5 perc elszánt nyomkodás után kiokádott magából egy hatalmas tócsányi lakkot, de azóta sem mutat életjeleket. Nem szívesen csinálok ilyet, de ki kellett dobnom.

én tegnap vettem egy szürkét a müllerbe (KÖKI) ilyen utolsó darabok...100 Ft volt, annyit megért, de sehogy sem akar működni :-D