Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Pro White Körömerősítő
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: blani, Módosítva: 2020. május 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2 hatás 1 termékben - erősebb, természetesen fehérebb és fénylőbb körmök a sárgulást gátló hatásnak köszönhetően. Optikai fehérítő hatás a magas fényű körmök érdekében. Gyorsan szárad.
nem rossz

nem rossz

olyan, mint a matrica, pár nap után egészben letudtam húzni

olyan, mint a matrica, pár nap után egészben letudtam húzni

Nekem nagyon tetszik, hogy fényben kicsit kékes lilás színt vesz fel. Én nem körömerősítőnek vettem, inkább csak átlátszó lakknak, de így 2 in1-ben. sajnos nem olyan tartós, mint szeretném. Nekem 4 nap után kezd lepotyogni, feljönni. De a színe fényben nagyon tetszik.

hát nekem elég nagy csalódást okozott. rettentően gyenge és töredező körmeim vannak és kicsit sem segített rajtuk. a 2 csillagot a körömfehérítő hatásért adom, de erre a célra jobb termék is létezik.

erősítő hatást nem vettem észre, és az a baj, hogy csak optikailag fehérít, de azt is úgy, hogy inkább kékes-lilás színe lesz a körmeimnek, és a sárgult részek ugyanolyanok maradnak. mindezek mellett, egy nap alatt elkezd kopni össze vissza, és elég csúnyán néz ki. alapozólakknak sem jó, mert matricásodnak tőle a körömlakkok( bár ez nem is feladata) magyarul mindenre jó volt, csak épp arra nem amire kellett volna... már bánom, hogy megvettem.

Imádom ezt a lakkot. Tényleg fehérít, de ami igazán tetszik benne, hogy UV fényben világít. :)

nem erősítette a körmöm, és egy nappal a felkenés után egy vékony fólirétegként beszáradt. ja és beszáradt 1 hónap után...

Nagyon büdös, száradás után is érzem. Emiatt és a lassú száradás miatt csak három csillagot kap.

csillagos 5-ös:D ennél márcsak az avonos a jobb:D

csillagos 5-ös:D ennél márcsak az avonos a jobb:D

Nemrég vettem, és egyenlőre jónak tűnik. 2 napja festettem be vele a körmöm, azóta mosogattam, takarítottam, de nekem nem kopott le. A körmeim amúgy is fehérek, úgyhogy erről a részéről nem tudok nyilatkozni.
Update: elajándékoztam, mert egyszerűen nem tudtam megbarátkozni azzal, hogy kékes-lilás lesz tőle a körmöm. Olyan, mintha ki lenne hűlve a kezem... Pontot nem vonok le emiatt, csak megjegyzés :)