Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Stay All Day Translucent Fixing Púder
Ár: | 1499 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 11 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Nikonik, az összetevőket feltöltötte: NoraH, Módosítva: 2017. augusztus 7.
Kiszerelés: | 11 g | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Ez az ultrafinom, áttetsző porpúder egész nap láthatatlan marad a bőrön. Áttetsző színének köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden bőrszínhez anélkül,hogy módosítaná az alapozó színét.
"Baking" celra vettem szemem ala es a kontur elesitesere. A szemem alol a korrektor minden fedeset elveszi barmivel probalom. (Probaltam catrice-el, essence-el, MAC-el es szamos mas korrektorral.) Probaltam hasznalni siman fixalasra is, mondvan biztos nem bakingre keszult, de csalodnom kellett. Csak rajta "ul" a borom felszinen es nem eleg finom szemcseju es latszik az a poros hatas. Az egyetlen amit iger es igaz is az az hogy mattit, de ezen kivul hasznalhatatlan es meg szarit is. Iszonyatosan csunyan mutat a bor felszinen, senkinek sem ajanlom.

A világos bőrömre tökéletes. Nem "húzza össze" az alapozót, de a helyén tartja, és annak ellenére, hogy nincs színe, egyenletesebbnek tűnik tőle a bőröm. A kedvencem, hogy finom szemcséjű és nem préselt. Sokkal könnyebben el lehet így oszlatni anélkül, hogy túl sok jutna valahová.:)

Borzalmas! Csak a szemem alá tudom használni, oda egészen tűrhető, de csak nagyon keveset rakok oda. Az egész arcomra, hiába raktam keveset, nagyon látszott, és sápadtabbnak tűntem. Nem mintha sokat vártam volna a márkától, de ezzel végleg eldöntöttem, hogy nem veszek az Essence-nél mást kozmetikumot.

Sokkal jobban szeretem mint az eddigi színezett púdereimet, nem maszkosít, nekem helyén tartott eddig mindent. Az egyetlen ami nem tetszik, hogy a szemem alatt olyan száraz tapintású lesz tőle a bőröm, mint a pergamen papír.
Na meg persze, jó sokat lehet vele bénázni, az első használatnál annyira nem akart semmi feljönni a tetejére hiába rázogattam össze-vissza amíg zárva volt a fedele...aztán megkocogtattam amikor nyitva volt és egy jó adag fehér por landolt a lábamon. :D

Jól használható a szem alá "bakinghez" és rengeteg van benne az áráért. Ritkán hasznalom ugyan, de akkor meglep az eredmény mindig hogy milyen szép és sima lesz a szemem alatti bőr.

Mattít. Nagyjából ennyi pozitívumot tudok róla mondani. Fixálni nem sikerült vele az alapozómat, nagyon látszik és poros hatást kelt akármilyen kis mennyiséget viszek fel. Lehet én vagyok a béna, de ezekkel az áttetsző púderekkel eddig nem sikerült összebarátkoznom.

Nem kelt lisztes hatást , jól mattít , kellemes bársonyos textúrája van . Baking technikához használom a szemem alá , Beauty Blenderrel szoktam felvinni :)

kicsit érdesebb a textúrája, mint a catrice hasonló púderének, ami nagyon selymes az arcon. viszont jól mattít, nem lisztes, szépen fixál és nem okozott pattikat, szóval elhasználom, de inkább a másik márkának a púderéhez térek vissza

Régóta kerestem, most sikerült végre megvennem az utolsót az egyik Rossmann-ban. Alig vártam, hogy kipróbáljam és nagyon örülök, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeimet :) Tényleg láthatatlan, semmit sem változtat az eredeti színen és szuperhatékonyan fixál! A kevert bőrtípusomnak épp megfelelő. Persze ebben a rekkenő hőségben felesleges csodát várni, az izzadságtól úgyis átfénylik, de amúgy normál időben nagyon jól működik :) Ajánlom!

Egy avon katalógusban láttam anno, létezik alapozó fixáló. Nem hittem benne így nem rendeltem. Most viszont mióta jobban festem magam a homlok és orr alatt lévő pigmentfoltok miatt,muszáj voltam beruházni egyre mert kombinált bőröm miatt hamar szét esett a smink :-D 1 hete használom. Isteni!!! Egy arcpirosító ecsettel pamacsolom az alapozós arcocskámra. Ez pont annyit vesz fel,hogy nem lesz fehér foltos. Abszolút láthatatlan. Még 9-10óra múlva mikor haza érek a munkából is ott van. Nincs végre fénylő arc. Nincs nap közepén lecsúszott elkent alapozó. És a ronda pigmentfoltjaim sem tünnek ki mert az alapozót helyén tartja. 5csillag! Egy a lényeg: arcpirosító ecset és csak icipici legyen mindig rajta!

Hidratálók: Caprylyl GlycolEmolliensek: Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Hexylene Glycol
Tisztítószerek: Hexylene Glycol
Tartósítószerek: Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol
Keményítőféle, melyet csomósodás elleni (anticaking) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A truthinageing szerint az összetevő képes növelini a fényvédők faktorszámáti (mindössze 5% Aluminum Starch Octenylsuccinate 40%-al növelheti a Titanium Dioxide fényvédő képességét.) Az EWG szerint fő kockázata az összetevőnek, hogy nehéz fémmel és ólommal is szennyezett lehet. A CIR (Cosmetic Ingredient Review) szerint az összetevő használata bizonyos mennyiségi és minőségi előírásokat betartva biztonságos a kozmetikumokban.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.
Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)