Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: stenonis, Módosítva: 2014. december 18.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

Bellita

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. január 31.

A lilás árnyalat van meg, az ecsetje jó de néhol hagyott maga után foltokat , nem fedte rendesen be a körmöm így még egyszer rá kellett lakkoznom, nekem viszonylag még hamar is megszáradt nem kellett újra csinálnom mint ahogy oly sok körömlakknál már...
A színe nagyon tetszik. Fényben szuperül csillog. Nekem 1 napot bírt ki, a 2 . napon már kopott sajnos, pedig a színe nagyon jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 31.

Gretoo

2014. szeptember 23.

imádom a aranyszinűt, már 1 rétegben is annyira csodásan fest hogy az valami hihetetlen:)és nekem a tartósságával sincs bajom talán csak a száradási idejével.Sajnálom hogy a többit nem vetem meg akkor
valakinek nincs egy eladó lilája? (Alice had a Vision - Again)
gretoo48@gmail.com

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. szeptember 23.

valakinek nincs egy eladó lilája? (Alice had a Vision - Again)
gretoo48@gmail.com

PAncsi79

Bőrprobléma: Bőröregedés
2014. január 6.

Az arany színűt vettem meg belőle (A Piece of forever), nagyon szeretem. Szép arany színű, ráadásul nyomdázni is lehet vele!
A tartósságáról nem igazán tudok véleményt mondani, mert gél lakk van a körmeimen, azon pedig minden tartós.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. január 6.

OAdrienn

2013. december 19.

A lila és a fekete van meg, mindkettőt imádom! 2 rétegben tökéletesen fednek, tartósak, gyönyörűek, különlegesek. Szomorú leszek, ha egyszer elfogynak, de addig boldogan használom őket :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 19.

hila

2013. október 14.

Nekem az arany színű van meg belőle, a 03-as Piece of forever, szerencsére tudtam belőle vaterázni egy teljesen újat, igencsak jutányosan.
Fantasztikus színe van, már első felvitelre is kiválóan fed, ráadásul nagyon könnyű felvinni is, mert nem folyik el, az ecsete is használható. Mindenképp megérte a beruházás rá. Egyik kedvenc.

Update: le kell pontoznom, botrányos, amit tartósság címen csinál. 2-3 óra és úgy lepereg a körmöm hegyéről, még a semmittevéstől is, hogy vállalhatatlan. :[ Remélem találok egy ilyen színt egy másik gyártótól, vagy akár ettől a gyártótól, ami ennél sokkal tartósabb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. október 14.

GothicBeauty Blog

2013. szeptember 12.

A kék és a lila van meg, szeretem őket, de csakis télen, mert nagyon sötétek a színek. Az aranyat már bánom, hogy nem vettem meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 12.

kzagrab

2013. augusztus 22.

egész jól fog csak kicsit sötétebb mint amire számítottam nekem a kék van meg ..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2013. augusztus 22.

Mackólány

Bőrtípus: Zsíros
2013. július 21.

Sajnálom hogy kék nem volt már az üzletben úgyhogy az kimaradt a kollekcióból, de az összes többi elég jó, tetszik a fekete főleg, viszont tartósságra, háááát...... és nehezen is szárad....
Amúgy a színek nagyon tetszenek, 2 rétegben nagyon szép fedést biztosít :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 21.

Amúgy a színek nagyon tetszenek, 2 rétegben nagyon szép fedést biztosít :)

tukleraj

2013. július 7.

Nekem abszolút csalódás volt a tartósságot illetően, gyakran fél óra száradás után is beleragadt valami. A "jacob's protection" árnyalatot a galaxis-manikűr miatt vásároltam meg alaplakknak, de a 2 réteg fedés sem volt elég a megfelelő színhez.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 7.

Pampilla

2013. június 21.

Én elöszőr nagyon elkeseredtem,mert a kezemen kb 4 órát bírt ki,pedig nem is csináltam semmi extrát.Aztán hetekig csak kerülgettem ezt a körömlakkot,nem mertem használni mert az Alice ha a vision van meg,ami ugye egy elég intenzív sötét lila szín,és nagyon kellemetlen ha pár óra múlva vállalhatatlan a kezem annyira lepattogzik.De múlt héten elővettem,gondoltam teszek egy próbát a lábkörmömön,és nem vártam csodát,mert pl.munka közben zárt cipőt kell hordanom zoknival és ha valami,hát az tényleg elég hamar tönkreteszi a lakkot.Nos kellemeset csalódtam,mert több mint egy hete van a lábamon a lakk,és semmi baja sincs! Pedig már majdnem kidobtam :)) Ezentúl lábkörömlakknak fogom használni,hiszen elég sok van egy üvegcsében,erre a nyárra elég is lesz...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. június 21.