Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Twilight Breaking Dawn Part. 2 Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: stenonis, Módosítva: 2014. december 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
A lilás árnyalat van meg, az ecsetje jó de néhol hagyott maga után foltokat , nem fedte rendesen be a körmöm így még egyszer rá kellett lakkoznom, nekem viszonylag még hamar is megszáradt nem kellett újra csinálnom mint ahogy oly sok körömlakknál már...
A színe nagyon tetszik. Fényben szuperül csillog. Nekem 1 napot bírt ki, a 2 . napon már kopott sajnos, pedig a színe nagyon jó.

imádom a aranyszinűt, már 1 rétegben is annyira csodásan fest hogy az valami hihetetlen:)és nekem a tartósságával sincs bajom talán csak a száradási idejével.Sajnálom hogy a többit nem vetem meg akkor
valakinek nincs egy eladó lilája? (Alice had a Vision - Again)
gretoo48@gmail.com

valakinek nincs egy eladó lilája? (Alice had a Vision - Again)
gretoo48@gmail.com

Az arany színűt vettem meg belőle (A Piece of forever), nagyon szeretem. Szép arany színű, ráadásul nyomdázni is lehet vele!
A tartósságáról nem igazán tudok véleményt mondani, mert gél lakk van a körmeimen, azon pedig minden tartós.

A lila és a fekete van meg, mindkettőt imádom! 2 rétegben tökéletesen fednek, tartósak, gyönyörűek, különlegesek. Szomorú leszek, ha egyszer elfogynak, de addig boldogan használom őket :)

Nekem az arany színű van meg belőle, a 03-as Piece of forever, szerencsére tudtam belőle vaterázni egy teljesen újat, igencsak jutányosan.
Fantasztikus színe van, már első felvitelre is kiválóan fed, ráadásul nagyon könnyű felvinni is, mert nem folyik el, az ecsete is használható. Mindenképp megérte a beruházás rá. Egyik kedvenc.
Update: le kell pontoznom, botrányos, amit tartósság címen csinál. 2-3 óra és úgy lepereg a körmöm hegyéről, még a semmittevéstől is, hogy vállalhatatlan. :[ Remélem találok egy ilyen színt egy másik gyártótól, vagy akár ettől a gyártótól, ami ennél sokkal tartósabb.

A kék és a lila van meg, szeretem őket, de csakis télen, mert nagyon sötétek a színek. Az aranyat már bánom, hogy nem vettem meg.

egész jól fog csak kicsit sötétebb mint amire számítottam nekem a kék van meg ..

Sajnálom hogy kék nem volt már az üzletben úgyhogy az kimaradt a kollekcióból, de az összes többi elég jó, tetszik a fekete főleg, viszont tartósságra, háááát...... és nehezen is szárad....
Amúgy a színek nagyon tetszenek, 2 rétegben nagyon szép fedést biztosít :)

Amúgy a színek nagyon tetszenek, 2 rétegben nagyon szép fedést biztosít :)

Nekem abszolút csalódás volt a tartósságot illetően, gyakran fél óra száradás után is beleragadt valami. A "jacob's protection" árnyalatot a galaxis-manikűr miatt vásároltam meg alaplakknak, de a 2 réteg fedés sem volt elég a megfelelő színhez.

Én elöszőr nagyon elkeseredtem,mert a kezemen kb 4 órát bírt ki,pedig nem is csináltam semmi extrát.Aztán hetekig csak kerülgettem ezt a körömlakkot,nem mertem használni mert az Alice ha a vision van meg,ami ugye egy elég intenzív sötét lila szín,és nagyon kellemetlen ha pár óra múlva vállalhatatlan a kezem annyira lepattogzik.De múlt héten elővettem,gondoltam teszek egy próbát a lábkörmömön,és nem vártam csodát,mert pl.munka közben zárt cipőt kell hordanom zoknival és ha valami,hát az tényleg elég hamar tönkreteszi a lakkot.Nos kellemeset csalódtam,mert több mint egy hete van a lábamon a lakk,és semmi baja sincs! Pedig már majdnem kidobtam :)) Ezentúl lábkörömlakknak fogom használni,hiszen elég sok van egy üvegcsében,erre a nyárra elég is lesz...