Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Vampire’s Love Szemhéjpúder Paletta
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2012. augusztus 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
"Ezzel a külsővel meg fogja enni a vámpírokat az irigység! hat, teljesen különböző szín biztosítja a varázslatos és misztikus sminket. nem számít, hogy együtt vagy külön használod őket, ezek a finom és intenzív árnyalatok, effektek biztosan megdobogtatják majd minden vámpírrajongó szívét. 01 love at first bite árnyalatban kapható."
Érdekes, hogy a rózsaszín és a fehér színen kívül az összes fekete színű csak más színű csillámmal. Az aranyba azonnal beleszerettem mikor megláttam. Egész jól pigmentált, de porzik és nem olyan jó fedése.

Nem a legjobb pigmentáltságú festékek, porzanak is. A legjobban az aranyos színt sajnálom. Amennyire különleges a palettában, annyira egyszerű szemhéjon. Inkább csak fekete egy kis arany beütéssel. A lila nagyon csúnya, szürkés tónusú, ami engem kifejezetten sápasztott. A rózsaszín és az ezüst is gyengén muzsikál. Talán a szürke és fekete, amit jónak tudnék mondani. Praktikus a palettán belül a nagy méretű tükör is, bár én nem használtam, de másnak biztos jól jött.

Nagyon szép színei vannak(a kedvencem az arany és a csillogós fekete). Szemhéjpúder alappal igazán tartós és élénk sminket kapunk. Alap nélkül nekem nem igazán bírja a sarat. Praktikus a dobozka belsejében található tükör is(mintha nagyítana is tehát használható :P).Talán több mint 1 éve vásároltam,de nem kell kapargatni a színeket még mindig ugyanolyan jól használhatóak. Nem szoktam Essence termékeket vásárolni és az ára alapján(akciósan 600 ft) sem vártam tőle sokat,de végül meggyőzött a kicsike! Megy az 5 csillag!:)

Anyukámtól örököltem meg,és nagyon örültem amikor megláttam milyen csodaszép színei vannak! Igen,nekem is eléggé porzik,amikor felviszem egy ecsettel (nem az aplikátorával) de ahogy észrevettem nagyon tartós.

Szeretem ezt a palettát a színek jól kombinálhatóak. Az a smaragdzöld-szerű szín gyönyörű. :) A fekete is nagyon pigmentált. Tartós eléggé.

Nagyon szeretem,imádom benne a színeket.Picit porzik de nem nagyon és szerintem közepesen tartós.

Én szeretem,igaz,nem volt még rajtam 3-4 óránál tovább,igy a tartósságáról nem tudok nyilatkozni.Picit potyog felvitelkor,de nem vészes.

Nekem bejön ez a paletta sok rossz véleményt olvastam róla, de mivel én mindig használok szemhéjpúder alapozót ezért nekem nem volt még gond a színek tartósságával, kicsit porolnak, de ecset helyett inkább aplikátorral viszem fel!

Utólag, végre sikerült beszerezzek egy ilyet is, praktikus és tükrös, ez mindenképpen pozitív volt. A színek közepesek, igazából van jobb essence-től, de 6 szín ennyi pénzért jó arány, pont az ára miatt veszek essence termékeket. Az az aranyos-zöldes tetszik leginkább, ilyet kerestem most, olcsó szemhéjpúdert ennyiért egész nagy palettával kapni ázsia centerbe, de abban ez a szín felkenve teljesen más lett, örülök, hogy ezt megvettem, ennél azért jóval szebb. Inkább legyen csak 6 szín, de azokat tudjam használni is, mert az olcsó, nagy palettákkal eddig rosszul jártam.

Tulajdonképpen a fekete szemhéjpúder miatt vettem meg, és bár nagyon szép színe van felkenéskor, pár óra múlva összegyűlik a szemhéj redőjében és megkopik. Másrészt pedig felkenés közben már sokszor lepereg. Plusz pont viszont a kivitelezés nagyon praktikus a csomagolása.