Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2012. augusztus 22.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek szemre

"Ezzel a külsővel meg fogja enni a vámpírokat az irigység! hat, teljesen különböző szín biztosítja a varázslatos és misztikus sminket. nem számít, hogy együtt vagy külön használod őket, ezek a finom és intenzív árnyalatok, effektek biztosan megdobogtatják majd minden vámpírrajongó szívét. 01 love at first bite árnyalatban kapható."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

snowyfairy

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. május 27.

Érdekes, hogy a rózsaszín és a fehér színen kívül az összes fekete színű csak más színű csillámmal. Az aranyba azonnal beleszerettem mikor megláttam. Egész jól pigmentált, de porzik és nem olyan jó fedése.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 27.

OAdrienn

2013. december 20.

Nem a legjobb pigmentáltságú festékek, porzanak is. A legjobban az aranyos színt sajnálom. Amennyire különleges a palettában, annyira egyszerű szemhéjon. Inkább csak fekete egy kis arany beütéssel. A lila nagyon csúnya, szürkés tónusú, ami engem kifejezetten sápasztott. A rózsaszín és az ezüst is gyengén muzsikál. Talán a szürke és fekete, amit jónak tudnék mondani. Praktikus a palettán belül a nagy méretű tükör is, bár én nem használtam, de másnak biztos jól jött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 20.

szandrah86

2013. július 16.

Nagyon szép színei vannak(a kedvencem az arany és a csillogós fekete). Szemhéjpúder alappal igazán tartós és élénk sminket kapunk. Alap nélkül nekem nem igazán bírja a sarat. Praktikus a dobozka belsejében található tükör is(mintha nagyítana is tehát használható :P).Talán több mint 1 éve vásároltam,de nem kell kapargatni a színeket még mindig ugyanolyan jól használhatóak. Nem szoktam Essence termékeket vásárolni és az ára alapján(akciósan 600 ft) sem vártam tőle sokat,de végül meggyőzött a kicsike! Megy az 5 csillag!:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 16.

dodoos

2013. március 18.

Anyukámtól örököltem meg,és nagyon örültem amikor megláttam milyen csodaszép színei vannak! Igen,nekem is eléggé porzik,amikor felviszem egy ecsettel (nem az aplikátorával) de ahogy észrevettem nagyon tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 18.

kakaska

Bőrtípus: Zsíros
2012. szeptember 29.

Szeretem ezt a palettát a színek jól kombinálhatóak. Az a smaragdzöld-szerű szín gyönyörű. :) A fekete is nagyon pigmentált. Tartós eléggé.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 29.

Delenalove

2012. szeptember 4.

Nagyon szeretem,imádom benne a színeket.Picit porzik de nem nagyon és szerintem közepesen tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. szeptember 4.

pink sunrise

2012. augusztus 14.

Én szeretem,igaz,nem volt még rajtam 3-4 óránál tovább,igy a tartósságáról nem tudok nyilatkozni.Picit potyog felvitelkor,de nem vészes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. augusztus 14.

mikoto.nina

2012. július 1.

Nekem bejön ez a paletta sok rossz véleményt olvastam róla, de mivel én mindig használok szemhéjpúder alapozót ezért nekem nem volt még gond a színek tartósságával, kicsit porolnak, de ecset helyett inkább aplikátorral viszem fel!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. július 1.

Garu

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. június 4.

Utólag, végre sikerült beszerezzek egy ilyet is, praktikus és tükrös, ez mindenképpen pozitív volt. A színek közepesek, igazából van jobb essence-től, de 6 szín ennyi pénzért jó arány, pont az ára miatt veszek essence termékeket. Az az aranyos-zöldes tetszik leginkább, ilyet kerestem most, olcsó szemhéjpúdert ennyiért egész nagy palettával kapni ázsia centerbe, de abban ez a szín felkenve teljesen más lett, örülök, hogy ezt megvettem, ennél azért jóval szebb. Inkább legyen csak 6 szín, de azokat tudjam használni is, mert az olcsó, nagy palettákkal eddig rosszul jártam.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. június 4.

Dr.Schwarz

Korcsoport:  -
2012. május 19.

Tulajdonképpen a fekete szemhéjpúder miatt vettem meg, és bár nagyon szép színe van felkenéskor, pár óra múlva összegyűlik a szemhéj redőjében és megkopik. Másrészt pedig felkenés közben már sokszor lepereg. Plusz pont viszont a kivitelezés nagyon praktikus a csomagolása.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2012. május 19.