Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Bius, Módosítva: 2020. május 22.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Bőrtípus:   Száraz

Zselés hatás anélkül, hogy meglátogatnál egy szalont. A gyorsan száradó alaplakk speciális akril tartalmú formulájával megerősíti körmeid. Az eredmény: azonnal láthatóan erősebb körmök magas fényű finissel. Optimalizálja a fedőlakk tartósságát és fényét is. Segít a köröm növekedésében

Tiria

Nymeria94

2014. július 4.

A fent ígértek közül én egyedül a gyors száradást tapasztaltam meg a körmeimen, tényleg extra gyorsan elkészülnek, így szinte esélytelen, hogy száradás előtt belenyúljunk vagy bármilyen lenyomat csúfítsa el. A készen kapott eredmény is tetszetős visszafogott, szépen csillogó körmöket kapunk. A tartóssága viszont egyenesen borzalmas, még a többi Essence lakkot is képes alul múlni, pedig az már teljesítmény, a lehető legrosszabb értelemben. Tegnap felkentem szépen megszáradt, de amikor elkezdtem pakolászni a hüvelykujjamról úgy vált le, mint a Technocol, ha véletlenül bőrre kerül. Ezek után azt hiszem tárgytalan bármiféle hosszabbító hatásról beszélni. Megpróbáltam alaplakként is hasznosítani, de még a Maybelline Colorama-ja sem száradt meg rajta normálisan, pedig annak a száradási idejét a világ nyolcadik csodájaként tartom számon. Én körömhosszabbítása és karbantartás céljából vásároltam, de nem vált be, úgyhogy a magam részéről pénzkidobásnak tartom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 4.

bandita

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. április 27.

Mostanában lemezesen törő, puhácska körmökkel küzdök, gondoltam teszek egy próbát ezzel a vastagító lakkal, növesztés céljából.
Könnyen kenhető, igényes, tejesen áttetsző rétegének nagyon megörültem, olyan, mint egy diszkrét francia manikűr. Sajnos, bár valóban vastagabb, masszívabb hatást kelt a körömlemez, mégsem vált be, mert a felkent egyetlen réteg túl merev, rugalmatlan, a puha körmeim hajlását nem képes követni. Elég egy picit hozzákoccantanom bármihez, azonnal felválik a körmök szélénél, mint valami matrica, ráadásul ez a terület a továbbiakban beakad mindenbe, és engem halálosan idegesít, amikor pl a harisnyám szálát kihúzza.
Számomra ez a lakk használhatatlan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. április 27.

Számomra ez a lakk használhatatlan.

Mackólány

2013. július 21.

Tényleg jól szuperál :) viszont fél napot várni kell így mire megszárad hogy ha ezt is felkenem plussz a két réteg körmlakkor plussz a fedő lakkot.... :) ennyi időm pedig ritkán van, viszont ha csak ez van rajta is szép, ami fontos hogy legalább nem törik le a körmöm tőle :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. július 21.

Benita

2013. május 20.

Nekem nagyon bejött! Megmutattam Anyukámnak, azóta ő is csak ezt használja! Kb. 1 hét alatt érezni a hatását, 2 hét alatt teljesen rendbe szedte a körmeimet és valóban vastagít, Anyukámnak ugyan így. (ellenben az 1400 Ft-os Rimmel 14 days "erősítő" lakkal szemben, amitől még rosszabb állapotba kerültek a körmeim) Alapnak szerintem nem jó más lakkok alá, mert sajnos tényleg buborékosodik tőle a szín. Tartósságát tekintve nekem is 2-3 nap, de mivel ez egy színtelen erősítő, így nem olyan zavaró, hamar lemosom, újrafestem és pár perc alatt meg is szárad. Csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akiknek tényleg borzalmas állapotban vannak a körmeik!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. május 20.

bettuska

2013. április 8.

nagyon tetszik a zselés hatása, és jól erősíti a körmöket, meg is vastagítja.
nekem az az egy bajom van vele, hogy 2 nap után leválik a körmömről és egy gyenge papírszerű vékony köröm marad utána. ezért jár egy -csillag.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. április 8.

nagyon tetszik a zselés hatása, és jól erősíti a körmöket, meg is vastagítja.

KataaBabaa

2013. március 27.

Legjobb alaplakk a világon! Olyan körmeim nőnek tőle hogy az álom! Nélküle csontig törnek a körmeim, ezzel viszont konkrétan hosszabb műköröm nagyságú saját körmöt is tudok növeszteni! Remélem sose szüntetik be! Egyetlen hátrány hogy az utolsó negyed már beszárad benne, de ez a legkevesebb, így is 5*

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 27.

Ancsuh

2013. február 3.

nem igazán vastagít, de önmagában tényleg erősíti a körmöm :) én szeretem :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. február 3.

nem igazán vastagít, de önmagában tényleg erősíti a körmöm :) én szeretem :)

timcsike1989

2013. január 19.

Nekem is besűrűsödött, de öntöttem bele párcsepp körömlakklemosót és ugyanolyan jól működik, mint előtte :) Nekem sokkal erősebb lett tőle a körmöm. Én igazából azért vettem, mert az oldala folyton berepedt, de mióta használom ez nem fordult még elő. Az árához képest teljesen jó, de nem kell tőle 1 hétig tartó tartósságot várni, hiszen azért mégse egy zselé, a házimunka ugyanúgy megviseli, mint bármely lakkot. Oda kell figyelni lakkozáskor, mert tényleg kicsit bubisodik. A száradása is gyors.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 19.

Vanity

2013. január 19.

Ha önmagában használom, akkor jó, de alapként nem működik, mert bebubisodik felette a szín.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 19.

Lilla91

2012. november 29.

Na ezt a lakkot olyan felesleges megvenni mint gyártani is. Vastagító hatása szinte semmi, de cserébe már egy nap után lepattog úgy hogy nem is csináltam se házimunkát se más nem körömbarát tevékenységet.
ha valaki tényleg vastagabb körmöket szeretne akkor a liquid false nails a s-he től mérföldekkel jobb. Vastagít, fehérít és zselés hatást nyújt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. november 29.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

A trifenil-foszfát (TPhP) egy kémiai vegyület, melyet különböző termékekben használnak lágyító és tűzálló anyagként. Kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy mennyire károsító az emberi egészségre nézve, de egyre több bizonyíték utal arra, hogy hatása nem annyira ártalmatlan. A Triphenyl phosphate alacsony toxicitást mutat bőrrel, vagy szájon át történő érintkezés esetén. A körömlakkokban, illetve hidraulikus folyadékokban mint lágyító veszik hasznát a Triphenyl phosphate-nak.