Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence You Rock! Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2011. október 29.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
5 árnyalatban kapható.
Kiszerelés: 7 ml
A régi Essence lakkok minőségével rendelkezett. Szerettem őket, főleg a nude volt a szívem csücske. A menta szín rajtam valahogy inkább kéknek tűnt, így azt annyira nem kedveltem. A lila pedig sokkal szebb volt az üvegben, mint a körmömön. Ettől függetlenül jó minőségű termékek voltak.

A 02 Love, peace and purple színt vettem meg, ami annyira tetszett, hogy két üveggel vettem belőle, ha jól emlékszem 350 Ft volt. Ugyan kicsi, de ez is a megszokott essence minőség.

Érdekes kis lakk. A lilás-szürkés árnyalatú van meg, a színe valami eszméletlen jó, nagyon tetszik. Viszonylag gyorsan is szárad, de az én körmeimről rekord idő alatt lekopik. Felkenés után másnap már elkezd kopni a vége, fedőlakkal is max. 3 nap....csak a színe miatt 4* .

a szürke és a drappos szín is megvan..egész jó kis lakkok..érdekes színekkel..és praktikus kupakkal..mivel a felső rész levehető..és így megkönnyíti a lakkozást :)

A két kék,és a rózsaszín van meg.Az egyik kéket ajándékba kaptam,a másikat 300-ért a rózsaszínt pedig 100Ft-ért vettem.A kékek nagyon világosak ezért min. 2réteg kel lbelőlük,és az egyik míg az üvegben csillog,körmön nem.A rózsaszínből bőven elég 2 réteg.Mint a legtöbb trendkiadásos essence lakk,ez is tovább birja mint a colour&go viszont annyira nem tartos mint pl. a holografics

Nagyon klassz színek, nekem 3 is megvan, Szép vékony rétegben lehet felkenni és nagyon gyorsan szárad, az én körmeimen házimunka mellett is nagyon tartós (4 nap simán) :) És praktikus kis üvegcse, ezeket szoktam utazásnál magammal vinni.

Szép színűek,olcsók, de nem bírják 2 napnál tovább.

Szép színűek,olcsók, de nem bírják 2 napnál tovább.

Nagyon jó kis árnyalatok, nekem az égkék van meg. Érdekes, de tartósabb, mint a Colour&Go lakkok, fedőlakk sem kell rá.