Estée Lauder Double Wear Mascara
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Estée Lauder szaküzlet, parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2011. június 16.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Estée Lauder szaküzlet, parfümériák | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
A Double Wear Mascara egy hőérzékeny polimer keveréknek és lágy, rugalmas filmképző anyagoknak köszönheti tartósságát. Bár pára- és izzadságálló, a 15 órán át tartós formula meleg vízzel és sminklemosóval tökéletesen feloldódik a pillákról.
Másik különleges összetevője a zselésített víz, mely vastagabbá teszi, mégsem tapasztja össze és szárítja ki a pillákat. A zselésített víz átjárja a pigmenteket és fényesebbé, intenzívebbé teszi a festék és a pillák színét. A tápanyagokban gazdag, természetes szőrbarát panthenol keverék ápolja, rugalmassá teszi a szempillákat és minimálisra csökkenti a töredezés esélyét.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Új
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Nem tudok rá mást adni, mint 5/5. Ez az egyetlen spirál, ami nem kenődik a szemhéjamon, pedig már nagyon nagyon sokfélét próbáltam. Nagyon ajánlom!

Kisebb kitérők után úgy döntöttem, hogy mégis ez lesz az én szempillaspriálom hosszabb távon (is). 6 ml van benne, ezért drágának találtam, ezért vettem egy Diort (azzal nagyon mellényúltam) és egy másik EL terméket is kipróbáltam.
Ebben a termékben azt szeretem, hogy nem pereg le a szememről és az érzékeny szemem is jól bírja. Szép pillákat csinál, de amúgy nem szebbet, mint bármelyik más termék, tehát a szemérzékenység miatt van nálam nagyon kiemelt helyen. Az ára és a kis kiszerelés miatt pedig levonok egy csillagot.

annyit áradoztak már az Estée Lauder spirálokról, hogy gondoltam, hogy kipróbálom, de hála Istennek nem vettem meg, csak feltettem. az eredmény ugyanaz lett, mint svivko esetében, az egész a szemem alatt kötött ki. ennyi pénzért azért ez komoly csalódás lett volna.

Szép, fekete és dús pillákat csinál, az ecsetel is könnyű dolgozni, nem egyszerű összemaszatolni fele magunkat. Ám mindez mit sem ér, ha 2-3 óra múlva az egész leolvad a szemem alá, mert egyáltalán nem tartós az én kombinált bőrömön. Nem szerettem.

Sok próbálkozás után ennél a spirálnál maradtam és sokadszorra vásárolom újra. Gyönyörü ível pillákat kapok töle, ami egész nap tart- egy hosszú nap után elégedetten látom este 10-kor is a tükörben, hogy frissítés nélkül is tökéletes a szemem. Nem csomósodik, sokáig tart, jól fed. Én 2 rétegben viszem fel, nem kell sokat vacakolni vele. Teljesen le tudom éjszakára mosni - szóval csak pozitívumot tudok róla mondani.
Legközelebb is ezt veszem.

Legközelebb is ezt veszem.

Megvédeném: ez a spirál az egyik legjobb ami a piacon fellelhető, állandó lakója a neszeszeremnek. Nagyon szép végeredményt lehet vele elérni, és egész nap tart. A keféjével nagyon szeretek dolgozni, pont annyi festéket vesz fel,amennyi kell a természetes hatáshoz. Szépen építhető, és gyönyörű mély fekete (nem szürkés!) színe van. Lemosásnál viszont könnyen megadja magát, egy két mozdulattal kíméletesen eltávolítható. Ez a spirál a természetességet kedvelőknek való, műszempilla hatást senki ne várjon tőle.

Mindig lázba hoznak a high end termékek, így nagyon sokat vártam ettől a spiráltól, de nagy csalódás volt :( Semmivel nem tudott többet, mint a 2 ezer forintos társai, nem ívelte a pillákat, nem hosszabbított, max dúsított. Amit nagyon szerettem benne, hogy könnyen lehetett lemosni, normális mennyiségű festéket vett fel a kefe. Ennyi. Mást nem lehet benne szeretni.

Több éve kitartok mellette. Nagyon tartós , nem mosódik el, szépen felvehető , nem áll csomókban a szempilla tőle . Nekem bevált :)

Sajnos az egyik legnagyobb pénzkidobás volt életemben. Semmi különlegeset nem tud, nem fed szépen, nap végére már pergett le, a drogériás termékek nálam jobban teljesítettek harmad áron. Nem venném soha újra.

Ez az egyetlen (eddig), amit a szemem el bírt viselni, mindenre érzékeny, könnyezős szemem van... Most elfogyott, amit még régen kaptam, úgyhogy keresnem kell ugyanilyet... :) Én abszolút elégedett vagyok vele. Tartós, nem kenődik, nem pereg, több rétegben is fel lehet vinni a dúsnak dús, de nagyon rövid kis pilláimra. Kiemeli, láthatóvá teszi, egyszóval teszi a dolgát. Gyorsan szárad, nem kenődik.