Ezt a terméket már nem gyártják!

Estee Lauder Pure Color 5 Színű Szemhéjpúder Paletta
Ár: | $54 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Estée Lauder szaküzlet, parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2015. október 18.
Ár: | $54 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Estée Lauder szaküzlet, parfümériák | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Szakszerűen összeválogatott színek. A szemsmink minden kelléke egyetlen kompaktban. Szakszerűen összeválogatott, különböző textúrájú színek. Az 5 szín együtt maximális hatást fejt ki.
VÁSÁROLD MEG
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nem olvastam itt a 01es palettáról, azt hiszem, valami ilyesmi neve van, hogy Blue Dhalia. Ajándékba kaptam, szürkés-kékes kombó, egy eszméletlenül pigmentált feketével a közepén. Igazából eleinte csak emiatt a fekete miatt nem adtam túl rajta, mert amúgy a swatchok az alkaromon enyhén szólva is siralmasan néztek ki, a szürke és a fehér árnyalat konkrétan nem látszott.
Na de beigazolódott, mint ami már annyiszor: csak akkor mondunk róla véleményt, ha a szemhéjunkon volt már a termék. Megfelelő alappal szépek a sźínek, egyedül a fehér nem mutatja meg magát, inkább olyan a szememen, mintha egy adag csillámpor lenne a helyén. Ezért 4 csillag. (Zöld a szemem, ezért a színek sajnos amúgy sem állnak túl jól, de erről természetesen nem a paletta tehet.)

Korábban már bevallottam, hogy talán elfogult vagyok az EL szemhéjpúdereivel. Egész nap nem mozdulnak el, szépek a színek, egyszóval tökéletesek. Remélem, hogy ez a véleményem is olyan tartós lesz, mint a termékek, amit már sok-sok éve használok.

Enchanted berry. Tökéletes textúra, finom színek, kiemeli a tekintet, jól építhető. Sajnos a megújult 5-ös palettákban ez a kombináció nem kapható.

A Surreal Skies ...egyszerűen csodás, hihetetlen, örök kedvenc lesz.

A Surreal Skies ...egyszerűen csodás, hihetetlen, örök kedvenc lesz.

Bajban vagyok. A Surreal Skies határtalan szerelem, meseszép paletta, amivel bármikor, bármihez bámulatosan szép sminket lehet készíteni, a neszeszerem legalapabb alapdarabja. Úgyhogy nagy reményekkel vettem meg mellé nemrég az Enchanted Berriest is, ha már ilyen népszerű, meg amúgy is szeretem a lilás-rózsaszínes árnyalatú szemsminkeket, és egyszerűen nem működik. Ahogy Erika is írta, erőszakolni kell a palettát egy kis színért, viszont ha megszalad egy kicsit a kezem, egyből úgy nézek ki, mint egy családon belüli erőszak ellenes kampány hősnője. Mint írtam, szeretem a lilát, de ilyen problémám eddig még sosem volt. Még nem adtam fel, talán megszeretjük egymást, de az sem kizárt, hogy hamarosan egy alig használt EB landol az eladók listáján. Az ötös értékelés természetesen a Surreal Skies-nak szól.

Nekem is az Enchanted Berries van meg, viszont nekem annyira nem vált be. Eléggé meg kell erőszakolni a palettát, hogy színt csikarjak ki belőle, pedig akkor vettem amikor megjelent. Vizesen még nem próbáltam, de teszek vele még egy próbát!
Update: amint megjelent megvettem Violet Underground színben. Természetesen az enyém kellett hogy legyen. Lila és barna! A két kedvenc szemhéjpúder színem egy palettában! Szerencsére változtattak az összetételen, így ez már számomra is használható (így megkapja az 5 csillagot). Mondjuk ez már a Cyber Metallic kollekció része volt. Csodás! Intenzív színe van, nem porzik. Viszont mivel eléggé el vagyok látva lila és barna szemhéjpúderekkel, így felkínálnám megvételre annak, aki esetleg lecsúszott erről a gyönyörű palettáról!

A Posh Petals paletta van meg nekem, számomra azért is luxus, mert a többi sminktermékem inkább alsó ill. közép árfekvésű, és igazán bánni sem tudok vele, pl. a saját applikátorait használom, de hát ajándék volt, úgyhogy boldogság :) Összeállítása szerint egy satin, egy metallic és 2 shimmer árnyalata van (ezek a natúrabb rózsaszínes, nude és világos barna színek), egyetlen mattot tartalmaz, ami sötétbarna. Ha lesznek egyszer ecseteim, és majd valaki megtanít használni is őket, akkor biztosan bátran keverem majd a színeket, egyelőre egyet használok egyszerre, a sötétbarnához eddig még nem is mertem nyúlni. Így tapasztalat csak annyi, hogy rendkívül elegáns (kicsit küzdeni kell a kinyitáshoz) paletta, nappalra egy fekete szempillaspirállal sokáig tart.

Enchanted Berries, Surreal Skies, Velvet Orchids.. A legszebb szemfestékek, amiket valaha ember alkotott. Borzalmas ára van, viszont meglepően sok van benne. Annyira szépek, hogy csak óvatosan nyúlkálok bele. A dobozát viszont nem szeretem, minden meglátszok rajta.
Végre, sikerült levadásznom egy Desert Heat palettát. Itthon már nem nagyon láttam. Akit esetleg érdekel, most akciós az eperneten, 8000 Ft alatt van ez az egy paletta (én 10 körül vettem onnan, de a többi is ennyi...)

Egyszerűen tökéletes! Nekem az enchanted berries paletta van meg és imádom:) Az ára nagyon húzós, de a többi EL termék között "olcsónak" számít. A színei gyönyörűek, tökéletesen harmonizálnak egymással és a tartósságuk is kiváló. A sminktől elvonatkoztatva én a dobozáért még jobban oda vagyok... Gyönyörű fém hatású, arany színű, a megszokott EL monogrammal:)

Szintén Enchanted Berries és egyenesen imádom. A legjobb szó, amit találtam rá, hogy nagyon szofisztikált szemsminket lehet vele készíteni. Belenézek a tükörbe és csak gyönyörködöm a színekben. Alappal reggeltől estig fent marad, alap nélkül nem próbáltam. Számomra az egyik legkedvesebb nappali sminkpaletta. Az egyedüli problémám vele az ára, ami sajnos nagyon húzós. De én semmiképpen sem bántam meg, hogy megvettem, az ára ellenére is imádom, ezért az 5 csillag.