Ezt a terméket már nem gyártják!

Estee Lauder Vivid Shine Szemhéjpúder
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Estée Lauder szaküzlet, parfümériák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2015. október 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Estée Lauder szaküzlet, parfümériák | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Zselés állagú.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Alapból nagyon szeretem az Estee Lauder termékeit. A spiráljaikkal nem mindig volt szerencsém, de egyébként eddig minden bejött, amit tőlük vettem. Általában akkor vásárolok, amikor ajándékakció van, mert sajnos elég drágák. Többféle szemhéjpúdert és palettát is vettem már. Volt lilám, barnám, szürkém eddig mindegyik bevált. Amint megjelent a Vivid Shine kollekció le is teszteltem őket. :) Vettem egy cyber ruby árnyalatot, ami szuper.

Nekem az Electric Orchid (lila) árnyalat van meg. Fura, mert nekem meg pont az okoz fejtörést, hogy erősen pigmentált, így nagyon óvatosan kell felmesterkednem, hogy ne úgy nézzek ki, mint akinek bevertek egyet. Utána egy világosabb színnel halványítanom kell, ha nappalra is használni akarom.
Amúgy elég tartós. A zseléhez tényleg nem sok köze van, de azon gondolkozom, hogy talán ezt nedvesen is lehet használni és úgy lesz zselés. Nem tudom...
Én mondjuk ezzel nem akarok nedvesen próbálkozni, mert így is erős.
Egyébként hozza amit elvártam tőle, viszont ezzel ráébredtem, hogy a mono szemhéjpúderek helyett, persze a különleges színeket leszámítva, jobb ha több színűt vesz az ember.

Én mondjuk ezzel nem akarok nedvesen próbálkozni, mert így is erős.

Zselésnek nézett ki, de porpúder. Többet vártam tőle, többet, mint egy Isadorától mondjuk. Nem rossz kategória, de EL-től többet vártam ennyi pénzért.

Én is zselésebb állagra számítottam, ez pedig inkább selymes. Nagy előnye viszont, hogy nem porzik.
A színek intenzitása nekem is gondot okoz, ezért sokszor más, erősebben pigmentált festékekre teszem, mert nagyon szép finist ad nekik, de önmagában sosem használom.

Ugyanaz a véleményem róla, mint a Pure Color Gelée Powder szemhéjpúderről. Nagyon szép színekben kapható, a világos árnyalatok kifejezettem szép, metál fényűek. De a sötétebb árnyalatok lehetnének intenzívebbek. Én zselésebb, gélesebb állagú szemfestékre számítottam a neve alapján, míg a alapjában véve semmiben sem tér el a hagyományos szerhéjpúderektől.