Lemosók, Tonikok

Etude House O-Le-Mong One Shot Sherbet Cleanser

4.5
Hozzáadva 2017.03.17.by

WorkingClassGirl

Egylépéses arctisztító, mely a bőrrel érintkezve felolvad, s hatékonyan távolítja el még a vízálló szempillaspirált is. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe, majd miután a sminket és a szennyeződéseket eltávolítottuk, langyos vízzel öblítsük le.

$14.40-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.05.23. 10:00 - 2018.04.17. 17:40

Nekem nagyon bevált. A szemem nyilván nem ezzel mosom, nem is értem azt aki igen, meg most 3d pillaim is vannak szoval amugyis kerülöm, de minden mást tényleg nagyon szépen lehoz, és meglepően könnyű leöblíteni, konkrétan könnyebb mint egy szappanos habzót (sokkal!) és nekem nem kell utána mással is lemosnom mert tőkéletes az eredmény. Egyáltalán nem okoz semmilyen problémát, maradok hű társa:)(Amúgy utazni tutira nem ezt vinném, hanem egy kis micellást vagy ebből picit kitennék valami másba)Up. Már nincsenek 3D pillaim es ezuton is banom az egesz elmenyt (nem azert mert rossz helyen csunyan csinaltak) szoval a pillaim bocsanataert esedezve inkabb nem is festem most oket, igy a szemem is siman lemosom ezzel, és nagyon jo erzes utana ott is, azert szempillaspiralt nem mosnek vele, azt tovabbra sem tudom elkepzelni, de ki tudja, egyszer majd a tavoli jovoben ha megint lesz ertelme festeni oket, lehet kirpobalom;)

2017.04.01. 17:28

Jó kis arclemosó! :) tényleg mindent le lehet vele mosni, és csak megszokásból használok utána géles lemosót is.Könnyen olvad, leold mindent, maradéktalanul lemosható, csak kicsit többször kell leöblíteni, mint szeretném.Igaz, hogy parfümös, de legalább fincsi az illata, egészen természetes citrusos. Kevés benne a komedogén összetevő. Összességében szeretem, de a Baleas olajosat nem szárnyalja túl, azzal ennél is gyorsabban lemostam mindent, olcsó volt, és könnyen elérhető.( plusz szerintem nem utazásbarátabb, mint egy jól záró folyékony olajos, ebből is ki tud jutni csomagoláson kívülre a cucc, ha megolvad a melegben)