Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
anonymous
Ultrakönnyed, mousse állagú fényvédő, ami az UVB és UVA sugarak ellen is kiemelkedően megbízható, magas és tartós védelmet nyújt.
2024.08.17. 20:49
Hú, hát ez ugyannúgy ragad, mint az 50-es Kids verzió. Barátnőm vette aztán panaszkodott, hogy mindjárt kidobja mer elege van belőle. Én természetesen rögtön a saját telefomba beleugorba, az övéből meg kiugorva jöttem, hogy : Ne dobj ki már napkrémet! Add oda az Edward Culllenesen halovány arcú barátnődnek! Elkenem én bárhova.^^ Arcra kentem végül de a kidobjam késztetés nekem is megvolt. Zavaróan ragad. Nem szeretem használni, a hab nem kellemes, nehéz textúra, és nehéz megítélni mennyit rakjon az ember. Szerencsére alig volt már belőle, azt kedvetlenül elkenegettem.
2024.06.30. 09:08
Sokat kísérleteztem már a fényvédőkkel, mert általában mindegyik csípi a szemem vagy nagyon fényes, zsíros lesz tőlük az arcom.Nekem az EVY viszont bevált, jelenleg a 3.flakonnal használom: nem csíp, nem fényesedik ki a bőröm és tartós a fényvédő hatása. Felvitel után kissé ragacsos érzetet hagy, de ez 5-10perc után elmúlik. 5*.
2024.01.23. 23:15
Sokan dicsérték ezt a fényvédőt, ezért nagy reményeket fűztem hozzá, de számomra hatalmas csalódás volt… Először is, nagyon nehéz megfelelő mennyiséget kinyomni belőle, általában túl sokat sikerült nekem, de oké ez az én hibám. A nagyobb probléma, hogy kb. 1 hét használat után tiszta kiütés lett tőle az arcom, a homlokomon több pattanás is megjelent, pedig ezelőtt soha nem voltak. A barrieremet teljesen tönkretette, azóta is küzdök a helyrerakásával. Nekem a hab állag sem jön be különösebben, macerás, ráadásul a nap végére a szemembe is belefolyt, csípett. A szagát is kifejezetten kellemetlennek találtam. Az egyetlen pozitívum, hogy elvileg 6 órán át véd, ezért a 2 csillag.
2023.08.14. 15:21
Csomó fényvédőn túl vagyok már, ez az egyetlen, amit többször újravettem. Bár picit macerás a hab állag, de kárpótol, hogy ez tényleg nem folyik, egész nap a helyén marad, soha nem égtem le vele. Normál fénye van, mondjuk várni kell vele pár percet, mire nem csillog, ez az egyetlen, amire nem szoktam púdert tenni. A szememet csípi lemosáskor, de ha nem kenem extra közel a szememhez, akkor napközben nem zavar. Abszolút kedvenc.
2023.08.03. 08:18
Nem dobtam hátast tőle. Szeretem, hogy habos, de sajnos miután használtam, csípte a szemem. Egy hét aktív használat után két rettentő nagy, mély pattanás jött elő, amikkel egy hétig küzdöttem a tapaszokkal. Talán testre elhasználom, de visszatérek a nivea fényvédőmre arcra.
2023.05.11. 14:39
Nem vagyok elajulva tőle. Vannak ennél százszor professzionálisabb fenyvedok. Én kevésnek éreztem strandra, gusztustalan zsirfenye van, de hamar beszivodik. Pasiknak ajanlom