Hajfestékek

Farmavita Suprema Color Professional Hajfesték

4.1
Hozzáadva 2016.05.18.by

monikahunyadi

FARMACOLOR 2015. december és 2016. január hótól SUPREMA COLOR néven kerül forgalomba.

A Suprema Color egy professzionális oxidációs tartós krémhajfesték, mely 100%-osan befedi az ősz hajszálakat, ragyogó, fénylő, vibráló hatást eredményez, kiváló minőségű kondicionáló szerekben, lipidekben gazdag, exkluzív olaj összetevőkkel – argán olaj, makadámdió olaj, avokádó olaj – varázslatos színt kölcsönöz a hajnak, elképesztően pompás színkollekció 106 árnyalattal: természetes, intenzív, meleg és hideg, hamvas, arany, barna, bézs, vörös, lila árnyalatok, amelyek szőkítőporok speciális keverékével egészülnek ki.

• Korszerűbb, hajkímélő összetételben
  • Új csomagolásban
  • 60 ml kiszerelésben
  • Farmacolorral azonos színekben és szín-szám jelzéssel
  • Plusz 6 db új intenzív színnel
  • Keverési aránya 1:1,5 világos szőke színeknél 1:2
  • Krémoxid: 6-9-12-20% (1000 ml, 60 ml)

2024.07.16. 19:29

Sok sok dobozos hajfesték után, gondoltam teszek egy próbát egy professzionális termékkel. Erre esett a választásom, jókat olvastam róla. Hát, nekem ez egy melléfogas volt. Kékesfekete árnyalatot vettem.Nekem nagyon nehéz volt vele dolgozni, nagyon sűrű állaga volt a festeknek, alig lehetett felvinni a hajra.A hajam , miután kimostam a festéket, konkrétan szénakazal volt.... semmi puhasag.És hát a színe.... nem kékesfekete. Sima fekete színt kaptam, aminek szép fénye van, az tény, de nem erre az eredményre számítottam. Nem veszem újra

Utoljára szerkesztve: 2019.03.20. 10:05 - 2019.03.17. 11:02

Mindig elcsábulok és imádok sajnos újat kiprobálni , hát így tálkoztunk😑 Sajnos nekem jött be, de lehet csak nagyon mellé nyúltam a színválasztással😭 a mineral kollekciós 7.72-el festettem a hajam 6%os oxival keverve! A végeredmény a hajtövem világos mogyoróbarnásnak mondanam de csak napfényben ! Érdekes mód viszont benti nem erősfénynél visszaköszön az érdekes szîne ami miatt a palettán is kiszúrtam!nem tudom ezt az érdekes színt hova sorolni !? nekem érezhetően szárította! Update: hajvégem -2cm! 🥺szétégette

2018.12.28. 23:31

Számomra ez a tökéletes hajfesték. Más festékek vagy nem fogják meg a hajam, vagy a végeredmény nem tetszik - ebből a 9.44-es világos rézvörös az abszolút favorit, az én színem. Csak ajánlani tudom, évek óta ezzel festem a hajam (egy-két fellángolás-kilengés kivételével), és sosem csalódtam. Való igaz, hogy nem pikk-pakk beszerezhető, de ennek ellenére megéri az utána való rohangálást, mert tényleg csodálatos.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.23. 09:55 - 2018.11.08. 08:58

Update: Eltelt 3 hét a festés óta és a hajam töve szinte naracssárgára kopott, a többi része vörös maradt (érdekes, mert pont a tövénél volt sötétbarna a lenövés...). Alig várom, hogy átfessem egy másik festékkel.Nagy reményekkel vásároltam meg ezt a festéket 7.62-es red violet blond színben a 6.66-os intenzív vörös hajamra. Sajnos azt kell, hogy írjam, engem csalódás ért. A színe szép, de nem olyan, mint amit a minta mutatott, a töve világosabb lett, pedig ott már sötétbarna volt a lenövés. Iszonyatosan ammónia szagú, nagyon meglepődtem, mert itt azt írták, hogy jó illata van. Festés közben nagyon csípte a szemem, az orrom. És majd' megfulladtam. A fejbőrömet kicsit irritálta (igaz mostanában minden irritálja). 6-os oxival kevertem.Annyi előnye van, hogy a hajam festés után tényleg puhább és csillogóbb, mint szokott. De legközelebb tuti nem ezt veszem.

2018.10.25. 12:38

Nem szárítja a hajam, sőt mintha puhábbnak is érezném festés után.Mineral Shadows kollekcióból használtam a 10.11-est...mivel nem szőkítettem ki a hajam platinára így ezüst színt nem értem el,de csodaszép hamvas közép szőke lett 3%-os oxival. Hamvasság hamvasító sampon használata mellett kb 3 hétig (heti 2mosással) kitart. ;)

2018.04.26. 17:48

A 8.66os színt vettem meg, ma festettem vele hajat. Csodálatos intenzív igazi piros vörös szín. Előtte Bessel festettem, ahhoz képest ez valami álom. Selymes és puha lett a hajam. Egyáltalán nem szárította ki. Remélem nem fog gyorsan kopni, mert eddig nagyon imádom.