For Your Beauty Applikátor
Ár: | 299 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: zdoreebaba, Módosítva: 2013. július 23.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Ecsetek | |
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Szörnyű, egyszerűen használhatatlan. Erre sajnos tényleg ráillik a teljes pénzkidobás kategória, még akkor is, ha olcsó volt.

Többször vettem újra az évek folyamán, bár mostanában sajnos nem találtam az üzletekben :(
Imádom mind a két végét: a vastagabbal a világosabb színeket kenem fel, a vékonyabbal tökéletesen lehet adagolni a kisebb felületre kerülő sötétebb színeket (persze aztán ecsettel satírozok is), illetve az alsó szempillasort is ez utóbbival szoktam árrnyalni.
Mindkét végének kicsit csúcsos, elkeskenyedő az alakja, így precízen lehet velük dolgozni.
A porok jól beletepadnak, nem hullik belőle, kevésbé porol, így egyszerre több mennyiséget tudunk felvinni a szemhéjra, jobb fedést elérve.
Olcsó, és praktikus kis tokban van,
Tetszik az is, hogy színes, így a szemhéjpúder színe szerint választom ki, melyiket használom, így nem keverednek a színek egy applikátoron. :)
Törtem az agyam, mi az amit nem szeretek benne, de nincs ilyen...

Olcsó, és praktikus kis tokban van,
Törtem az agyam, mi az amit nem szeretek benne, de nincs ilyen...

a legrosszabb applikátor amit valaha használtam. 1x vettem meg és kivétel nélkül 2-3 használat után tönkrementek.

Nagyon utálom. Egy használat után tönkremegy, szétesik, és hát...a célnak nem is megfelelő.

Remekül használható, baráti árú !

Remekül használható, baráti árú !

Szeretem ezeket a kis aplikatorokat.Tetszik a ket kulonbozo vege.En igazabol kiegeszitonek hasznalom.Vagy utazashoz.Mindig van a sminktaskamban.

Előtte ecsettel próbálkoztam. Hát... Ó, mennyi idegeskedést megspóroltam volna, ha előbb rátalálok! Olcsó, nagyszerű, sok. Egyértelmű 5*

Nemrég vettem, eddig semmi bajom vele. Olcsó és sok van benne.

Nemrég vettem, eddig semmi bajom vele. Olcsó és sok van benne.

Évek óta mindig újravásárlom, ezzel pedig szerintem mindent elmondtam. 5*

Évek óta mindig újravásárlom, ezzel pedig szerintem mindent elmondtam. 5*

Nagyon régen vettem, csak akkor használom hogy ha magammal viszek egy szemhéjpúdert és ki kell igazítani. Erre nekem tökéletes.

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia