For Your Beauty

Ár:   299 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: zdoreebaba, Módosítva: 2013. július 23.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Jdit04

2017. február 5.

Szörnyű, egyszerűen használhatatlan. Erre sajnos tényleg ráillik a teljes pénzkidobás kategória, még akkor is, ha olcsó volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 5.

piperepozitív

2016. december 27.

Többször vettem újra az évek folyamán, bár mostanában sajnos nem találtam az üzletekben :(
Imádom mind a két végét: a vastagabbal a világosabb színeket kenem fel, a vékonyabbal tökéletesen lehet adagolni a kisebb felületre kerülő sötétebb színeket (persze aztán ecsettel satírozok is), illetve az alsó szempillasort is ez utóbbival szoktam árrnyalni.
Mindkét végének kicsit csúcsos, elkeskenyedő az alakja, így precízen lehet velük dolgozni.
A porok jól beletepadnak, nem hullik belőle, kevésbé porol, így egyszerre több mennyiséget tudunk felvinni a szemhéjra, jobb fedést elérve.
Olcsó, és praktikus kis tokban van,
Tetszik az is, hogy színes, így a szemhéjpúder színe szerint választom ki, melyiket használom, így nem keverednek a színek egy applikátoron. :)
Törtem az agyam, mi az amit nem szeretek benne, de nincs ilyen...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. december 27.

Olcsó, és praktikus kis tokban van,
Törtem az agyam, mi az amit nem szeretek benne, de nincs ilyen...

BogyooTomoko

2015. október 3.

a legrosszabb applikátor amit valaha használtam. 1x vettem meg és kivétel nélkül 2-3 használat után tönkrementek.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 3.

wifey

2015. június 6.

Nagyon utálom. Egy használat után tönkremegy, szétesik, és hát...a célnak nem is megfelelő.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 6.

pannababo

2015. április 17.

Remekül használható, baráti árú !

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 17.

Remekül használható, baráti árú !

GI85

2015. január 21.

Szeretem ezeket a kis aplikatorokat.Tetszik a ket kulonbozo vege.En igazabol kiegeszitonek hasznalom.Vagy utazashoz.Mindig van a sminktaskamban.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 21.

trollkors

2014. október 31.

Előtte ecsettel próbálkoztam. Hát... Ó, mennyi idegeskedést megspóroltam volna, ha előbb rátalálok! Olcsó, nagyszerű, sok. Egyértelmű 5*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 31.

sky_of_amethyst

2014. augusztus 10.

Nemrég vettem, eddig semmi bajom vele. Olcsó és sok van benne.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2014. augusztus 10.

Nemrég vettem, eddig semmi bajom vele. Olcsó és sok van benne.

WaterLily

Bőrtípus: Zsíros
2013. szeptember 6.

Évek óta mindig újravásárlom, ezzel pedig szerintem mindent elmondtam. 5*

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 6.

Évek óta mindig újravásárlom, ezzel pedig szerintem mindent elmondtam. 5*

fatime

2013. augusztus 13.

Nagyon régen vettem, csak akkor használom hogy ha magammal viszek egy szemhéjpúdert és ki kell igazítani. Erre nekem tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. augusztus 13.