For Your Beauty

Ár:   1699 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: wijen, Módosítva: 2015. november 10.

Kiszerelés:
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Ecsetek

Professzionális alapozó ecset, kiváló minőségű műhajból.

• Folyékony smink felvitelére alkalmas.
  • Az újrafelhasználható tasak praktikus tárolást biztosít és védi az ecsetet.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

dnoule

2021. január 27.

Az első alapozó ecsetem. Imádom! Nagyon könnyű vele dolgozni és kimosni is egyszerű.
Jobban szeretem mint a szivacsokat. Puha a sörtéje, tömör és nem hullik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 27.

Jobban szeretem mint a szivacsokat. Puha a sörtéje, tömör és nem hullik.

Fiszuli

2020. július 15.

Nem vagyok nagy sminkelő, ritkán szánom rá az időt, tehetségem se nagyon van hozzá. Nálam emiatt is kizárt volt, hogy valamilyen drágább ecsetre ruházok be, és ennek a márkának a termékeivel egyébként is meg vagyok elégedve. Van tőlük pirosító ecsetem, korrektor ecsetem, tojás alakú szivacsom, stb. Egyikkel sem lőttem mellé, ezzel sem. Amire nekem kell, arra tökéletes. Jól lehet oszlatni vele az alapozót. Tömör, mégis puha. Még 1-2 használat és meg fog érni egy alaposabb tisztításra, de eddig nem tapasztaltam, hogy hullanának a szálai. Én ezt a márkát mindenkinek ajánlani szoktam, aki csak alkalomadtán sminkel és akkor sem viszi túlzásba és nincs szüksége professzionális dolgokra. Nem nagyon lehet velük mellé lőni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. július 15.

VNikol

2019. augusztus 28.

Nagyon elégedett vagyok vele! Ár/érték arányban is tökéletes. Puha, de tömör, szépen fel lehet vinni vele az alapozót. Könnyen tisztítható.
Újravevős!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. augusztus 28.

Újravevős!

Nikki1202

2019. május 28.

Ő az egyik kedvencem. Ár érték arányban teljesen elégedett vagyok, jó vele dolgozni, szépen eloszlatja az alapozót, a tisztítása se túl nagy macera, viszont már megvolt egy ideje és elkezdett nem szépen dolgozni,csíkokat hagyott maga után, hiába próbáltam eldolgozni az alapozót normálisan, nem sikerült. Nem tudom ezek az ecsetek elhasználódnak-e vagy nekem sikerült valahogy tönkretenni.Újra venni ezért nem fogom, de azért összességében végülis elégedett voltam vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 28.

Fruy

2019. május 20.

Tökéletes néha hagy csíkot de végül mindig el dolgozza az alapozót. Újra vevős

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. május 20.

Tökéletes néha hagy csíkot de végül mindig el dolgozza az alapozót. Újra vevős

idonthaveaname

2019. március 12.

Nagyon sok anyagot felszív, és bár tiszta állapotában puha, amint alapozót ér, megkeményedik. A "kegyelemdöfést" pedig a csíkos és közel sem egyenletes végeredmény jelenti, amely a leggondosabb használatot is jellemzi. Színtiszta pénzkidobás.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 12.

dunaimano

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. december 5.

Ez a második alapozó ecsetem, eddig jobban tetszik, mint az előző vásárlásom. Az ecset elég jó tömör, a szálak mégis puhák. Könnyen tisztítható. Az alapozót gyorsan és csíkmentesen el lehet vele dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 5.

Aadrii

Bőrtípus: Zsíros
2018. október 9.

Nagyon puha sörtéi vannak, és sok mosás mellett sem tapasztaltam, hogy hullana.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 9.

Nagyon puha sörtéi vannak, és sok mosás mellett sem tapasztaltam, hogy hullana.

Rita0126

2018. augusztus 27.

Eddig szivacsot használtam alapozáshoz, így nincs összehasonlítási alapom. Nekem bevált, puha, nem lazák a szálak, nem csíkoz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. augusztus 27.

Zsofii88

2018. március 25.

Már egy hete használom, nagyon nehezen vettem rá magam hogy megvegyem,mivel eddig kézzel vittem fel az alapozot amiota csak használok és az ingyen volt ,viszont annyi macera volt vele hogy utána mosogatni a kezemet mert tiszta alapozó.Szóval rávettem magam,ezt választottam összehasonlítási alapom nincs,nekem tök jo,szépen eltudom oszlatni ,picit csikoz de hamar szárad az alapozo és ha mégegyszer átmegyek rajta az ecsettel akkor szépen eltűnik. Szebb az eredmény ecsettel.:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 25.