Pakolások, Hámlasztók

Hozzáadva 2020.06.03.by

Tarzicia

6 x 6 g
  • helyreállítja az arcbőr rugalmasságát és komfortérzetét
  • védi az arcbőrt a káros külső hatásokkal szemben
  • helyreállítja az arcbőr rugalmasságát és komfortérzetét
  • tisztító és nyugtató hatású zöld tea kivonattal

Vegán

€19.99-tól

2023.08.04. 13:28

Ezzel a maszkkal is meg vagyok elégedve, egyedül az illata zavar, emiatt nem szívesen használom. A hatása egyébként kiemelkedő, hamar feltölti nedvességgel a bőrt és nekem a pirosságot is megszüntette. Az illata egyéni probléma, a hatása viszont megérdemli mind az 5 csillagot.

2023.02.01. 11:15

A Manuka Honey, a Call it Night és a Glow Addict már óriási kedvencem, de kaptam ebből egy ajándék dobozzal, gondoltam nem túl problémás a bőröm, de kirpóbálom. Hát azonnal az első helyre ugrott nálam! Valami csodásan puha lesz tőle a bőröm és imádom a rutint ami a maszkhoz van az ufoban (eleje meleg, aztán átvált hűtő-terápiára). Nagyon hamar beszívódik, 2x szoktam átmenni a programjával, akár reggel is használható mert nem hagy ragacsos, nehéz érzetet ami nehezen szívódik. Az ufozást este szeretem csinálni, úgyh utána még bekenem magam a Ritual of Namaste Glow családjával és együtt olyan eredményt érnek el, hogy csak ámulok és bámulok. Rég volt olyan, h smink nélkül is csodásnak látom a bőröm, ez most újra így van! :) Akcióban érdemes betárazni belőle, az official oldalon most is pl. 50%-os akció van, ami mellé adnak ajándékba még egy dobozzal. Ha tehetném, ennek is mint a Manukának, 10 csillagot adnék!

Utoljára szerkesztve: 2021.01.31. 12:08 - 2021.01.31. 12:06

Amikor felfrissulesre / meregtelenitesre van szuksege a boromnek, akkor ezt vagy a matte maniac maszkot hasznalom. Nagy kedvencem ez a maszk, hamar lenyugtatja a bort es friss, puha arcbor az eredmeny.Tetszenek a termeszetes osszetevok is, jar az 5*