Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
reka0122
A Foreo Luna 2 továbbfejlesztett változata, immáron nagyobb fejjel, hosszabb akkumulátor időtartammal, mélyebb és még alaposabb tisztítással. Immáron ftalát és BPA mentesen. 100%-ban vízálló. Az új továbbfejlesztett akkumulátornak köszönhetően egy töltéssel akár 650 kezelés is végezhető.
3 féle változatban elérhető:
Utoljára szerkesztve: 2025.01.01. 04:19 - 2024.12.02. 23:49
Nagyon hosszas, több évnyi vágyódás után vettem meg magamnak tavaly karácsonyra, így egy éves tapasztalattal a hátam mögött komolyan nem értem miért vártam ennyit. 😁 Maximálisan megérte minden forint, mert a bőröm sokkal szebb, puhább, kevésbé zsíros (ezt nem csak a Foreonak tudom be, de biztos ez is benne van, mert az utóbbi egy évben látványosan kevésbé zsírosodik a bőröm), és ami a legjobb, a mitesszereket és a pattanásokat is szinte "elűzte". Előtte fél évente éreztem, hogy ideje kozmetikushoz menni arctisztításra, de az elmúlt évben direkt nem mentem tisztíttatni, hogy lássam mit segít valójában a Foreo, és azt kell mondjam, hogy brutálisan sokat javított a bőrömön. Egy év után sem érzem, hogy tisztíttatni kellene... Ami miatt képzeletben levonok egy csillagot, mert sajnos csalódás volt, és kicsit zavar, hogy a sörték teteje egy ívben pár hónap után elkezdtek elszineződni, mintha koszosodna, de hiába mosom (még a saját tisztítóját is megvettem), nem jönnek le. Sehol nem olvastam ilyen kommentet a vásárlásom előtt, hogy bárki hasonlóan járt volna, alig sminkelek, de azt is leszedem előtte, így tényleg szíven ütött, de csak azért nem vonok le csillagot, mert a hatása 10/10, és ez a hibája csak esztétikai. Egy év alatt egyszer töltöttem, és minden este használom, a rutinom elengedhetetlen részévé vált.
2023.12.15. 16:51
Imádom, tényleg. Iszonyat nagy mákos tésztácskaként én nagyon olcsón tudtam beszerezni. Sokkal jobb, szebb a bőröm mióta használom, pedig nálam igazi rendszeresség nincs benne. Az igazság az, hogy ha az ember szerintem túl gyakran használja és túlságosan rányomja a bőrre, akkor igenis száríthat, főleg ha még nem a megfelelő lemosót használja hozzá. Amikor úgy érzem, hogy már ráférne egy kis hámlasztás az arcomra, hogy levigyen minden elhalt cuccot, akkor csinálom, ez olyan heti kétszer van, eddig bevált. Pihe, puha, sejmes utána az arc, nagyon könnyen tisztítható a kütyü is, szuper tiszta a bőr is. Pár bőrgyógyász azt mondja, hogy nem valami jó ilyeneket használni, merthogy a bőr felületét "sérti" - nem tudok most jobb szót. Hát annyira puhák a sörtéi, a szőrmekabátommal vetekszik, ha ez sérti, akkor már nem tudom mi a kövi lépés, burokba tartsuk az arcunkat? Utána érdemes rendesen, rétegesen hidratálni, tényleg jobban szívja a bőr, amit utána felkenünk. Örülök, hogy megvettem. Az app feleslegesnek tűnik.
2023.04.16. 08:30
Több fajtát is kaptam ajándékba, de végül ez mellett tettem le a voksom. Nagyon szépen tisztít sokkal szebbnek és tisztábbnak tűnik az arcom a használata után. Reggel és este használom, második lemosóval.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.01. 04:20 - 2021.11.22. 16:22
Sokáig nehezen hittem el, hogy lehet hatása, mert nem értettem, mitől különleges (mai napig nem értem az okát). Egy kolleganőmnek annyira szép bőre lett hirtelen, megkérdeztem, mitől... És hát igen, Foreo Luna. Nem is gondolkoztam sokáig, éppen egy akció keretében egészen jó áron tudtam megszerezni. Egy álom! Nincs problémás bőröm, napi egy alkalommal használom 40 másodpercre, kolleganőm 2x2 percre. Nekem már a napi 1 perctől is kipattogott a bőröm. Szóval mindenkinek meg kell találnia, mi az ideális számára, de ez az esti rövid program nekem csodát tett. Olyan a bőröm, mint egy gyereknek. Teljesen homogén, puha, többen is megjegyezték már :) Heti 2 alkalommal a masszírozó részét is használom, az is nagyon kellemes és ellazít. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2021.02.16. 12:31
A kék verziójára ruháztam be Black Friday akció során. Már nagyjából 3 hónapja használom, naponta kétszer: reggel és este. Az első két hétben szó szerint csodát művelt az arcommal. Eszméletlenül puha és sima lett a bőröm. A pattanások és mitesszerek megjelenését is kordában tudja tartani, de azért teljes mértékben nem tünteti el. Viszont észrevettem, hogy tisztítás után sokkal könnyebben ki tudok nyomni 1-1 pattanást, és nem is marad nyoma. Eddig semmilyen arcápolási rutinom nem volt, de ezt tökéletesen be tudtam iktatni az életembe (a 2 perces programot használom). Imádom az applikációját, nagyon könnyű használni, kicsit sajnálom, hogy nem nagyon találtam arról információt, hogy kinek milyen fokozat ajánlott a bizonyos arc részekre. A masszírozó funkcióját is nagyon szeretem, az a 4-5 program bőven elég, nagyon kellemes érzés, és már pár alkalom után is látszódik, hogy kisimul a bőr.Töltenem még a 3 hónap során nem kellet, szóval az aksija is nagyon jól bírja. Takarítani pofon egyszerű. Nem csalódtam benne, örülök, hogy megvásároltam, és hamarosan szerintem egy UFO-ra is be fogok ruházni.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.03. 16:17 - 2020.09.03. 16:09
Sokáig filóztam rajta az ára miatt, de nem bántam meg. Három hónapja napi 2x használom, reggel és este és nagyon hatékonyan tisztít. Tulajdonképp, mikor ezt a gépet használom és utána áttörlöm az arcom ( micellás víz ) vattakoronggal, semmi nincs rajta. A karantén alatt kialakítottam egy esti és reggeli rutint, alapvetően koreai termékekkel, nyilván ezen termékek is benne vannak, de az, hogy nyáron sem zsírosodik az arcom, nincsenek látható, nagy pórusok, ez a kis kütyü is bőséggel benne szerepel, hozza amit ígér. Nagyon szeretem, a használata is ( tisztító, masszírozó ), tisztítása is egyszerű. Combos az ára, de akinek problémás a bőre, miteszeres, zsíros annak érdemes erre beruháznia, megéri. Valahol, valami akció mindig van, én 30%-os kedvezménnyel vettem a Douglas-ban. A kék színű van meg, kombinált bőrre.Tényleg ajánlom 5*