Ezt a terméket már nem gyártják!

Foreo Luna Play Plus
Ár: | 16 000 Ft | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | Douglas, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: dreammiyss, Módosítva: 2021. október 18.
Ár: | 16 000 Ft | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | Douglas, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
Kicsi, de erős szónikus arctisztító készülék a Luna Play minden előnyével, plusz nagyobb fejjel, puhább sörtékkel és cserélhető elemmel.
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 4 hónapig használt
Én pár hete vettem online, ahol bizonyos színekben (aquamarine, magenta, és fekete) több oldalon is árulják. Én kedvezményesen 19ezerért vettem.
Abszolút Game changer számomra! 1 hét alatt szépen lehámlasztotta babapopsi simaságúra a pofikámat, és a mitesszereket is már kb harmadára csökkentette (a nagyságukat, nem a mennyiségüket). Imádom, most már elviselhető lett a bőröm tapintása, ami azelőtt állandóan kiborított.

2019. április: Számomra abszolút megérte megvásárolni ezt a kis kütyüt. Kb. 2 hónapja vásároltam, eleinte napi 2x, jelenleg napi 1x este alkalmazom. Micellásvízes arclemosás után, habzó géllel használom. Szerintem van különbség a kézi és a foreo készülékes lemosás között. Sokkal frissebbnek, tisztábbnak és puhábbnak érzem utána a bőrömet. Nagyon könnyű tisztán tartani és kíméletes a bőrhöz. Drágább testvéreit már nem venném meg, úgy gondolom, hogy ez a készülék bőven elég és nem hiszem, hogy a "tovább fejlesztett" változatai többet nyújtanának. Viszont kizárólag azoknak ajánlom, akik tényleg szívesen rászánják mindennap azt az 1-2 percet, hogy bekapcsolják és megtisztítsák az arcukat vele, porfogónak drága. :-)
UPDATE (2021.január): Az arcápolási rutinom szempontjából az egyik legjobb döntés, amit hozhattam az az, hogy megvettem ezt a készüléket. Sokkal, de sokkal egyszerűbb lett az életem. Enélkül már nem is szeretek annyira arcot tisztítani. :P Nem hiszitek el, de napi 2x használat mellett még most sem kellett benne elemet cserélnem.
UPDATE (2022.február): Azóta is üzemképes az eredeti elemmel, el sem hiszem. Hű társ a mindennapokban. (-:

Kb másfél éve vásároltam a DM-ben ezt a kis feketét.
Ha jól emlékszem azért ezt választottam, mert ez volt a legolcsóbb a Foreok közül és mivel nem tudtam, hatásos lesz-e, így nem akartam sokat költeni rá. Rádaásul nem láttam sok értelmes különbséget a többi, picit "felszereltebb" társai és eközött.
Időszaki használatba kezdtem, ami azt jelenti, hogy valamikor rákattantam, valamikor pedig hetekig nem használtam.
Viszont az utóbbi időben rendszeresen előveszem, és szinte minden arctisztítót és krémet ezzel dolgozom el a rutinom során. Az A313 retinolos krémet is elkezdtem pár napja ezzel felvinni és elosztlatni sokkal egyszerűbb, és hamarabb beszívja a bőröm. Elég sűrű a krém állaga, így eddig éjszakára vittem fel, de minden csupa krém lett reggelre, illetve - gondolom mivel hozzáérek az arcomhoz éjjel - a körömlakkomat is oldotta.
Most már a napi rutin végén felviszem a Foreoval az A313-at és kb fél, 1 óra múlva eltávolítom a maradékot, amit nem szívott be az arcom (nem sok marad, pedig teszek fel bőven). Sokkal eredményesebb így a krém hatása, látványos volt már 2 alkalom után, korábban később vettem észre a változást az arcomon. Illetve valamilyen oknál fogva nem akarom lekaparni az arcom, mikor fent van a krém, mint az éjszakai használat idején.
Szeretem ezt a kis kompakt csodát. Lehet, hogy csak annyiban segít, hogy alaposabb vagyok, nem kézzel végzem a lépéseket, de így is megéri beruházni rá.

Kb másfél éve vásároltam a DM-ben ezt a kis feketét.

Majdnem 3 hónapja használom, a bőrömnek nagyon sokat segített. Sokat gondolkodtam rajta, hogy egy drágább változatára ruházzak be, de összességében úgy érzem, jól döntöttem, mivel mindent, amire vágyom ettől a kis készüléktől, tökéletesen teljesít a Play Plus-széria. A teljes képhez tudni kell, hogy korábban nem volt egy hihetetlen alapos arctisztítási rutinom. Ennek kialakításához nyújtott nekem óriási segítséget a készülék. Nekem szükségem volt foreora ahhoz, hogy alaposabb legyek, ne csak "félmunkát végezzek" az arctisztításkor. Talán az sem egy elhanyagolható részlet, hogy mellé a Neutrogena habzó arctisztító gélt használom, nálam ők alkotják a nyerő kombót. A bőröm állapota a használata előtt rendkívül problémás, pattanásos volt. Úgy érzem, ha nem is a Play Plusnak köszönhető közvetlenül, hanem inkább az átlala bevezetett alaposabb arcápolásnak a tisztulásom, akkor is megérte már beruházni rá, mert így kialakítottam egy stabil rutint vele, ami előtte sajnos hiányzott nálam. Hozzám hasonlóan én annak ajánlanám a készüléket, akinek segítségre van szüksége, valamiféle "fogodzóra", mert a legtöbbször hanyagul tisztítja a bőrét. Nekem sokat segített a fenti recept által, épp ezért számomra mindenképp megérdemli az öt csillagot.

Lassan két éve használom mindennap, számomra az első perctől kezdve egy kellemes, hatékony bőrápoló eszköz. Addiktív! :) Nekem már hiányérzetem van, ha esetleg nincs lehetőségem az esti rutinom részeként alkalmazni. Hogy változást hozott-e a bőrképemet illetően? - Nos, az tény, hogy a tisztítás műveletét sokkal eredményesebbnek érzem, és kifejezetten kedvelem a masszírozó érzést az arcbőrömön. Úgy érzem, a bőröm tömörsége is sokkal határozottabb, mint amikor nem használtam ezt az eszközt. Nekem abszolút bevált.

Annyira nagyon vágytam rá, de sajnos az én arcom nem bírja. Bármikor használom, utána begyullad az arcom és óriási pattanásaim lesznek, az amúgy tiszta bőrömön :(

Lassan már 4 éve nyúzom és ezalatt 2x kellett csak elemet cserélni benne. Nagyon szeretem, azonnal érezhető volt a különbség, amikor elkezdtem használni.
Mivel évek óta itthonról dolgozom, így sminkmentes napokon nem feltétlen kerül elő, de jellemzően azért minden másnap este ezzel tisztítom az arcom.
Az utóbbi 1-2 hónapban már a férjemet is stresszelem vele 😊 és határozottan kisebbek lettek a pórusai, csökkent a miteszerek száma.
El is döntöttem, hogy veszek neki is egyet fekete színben, amikor szembesültem a ténnyel, hogy már nem lehet kapni sehol ezt a verziót. 😔 Amikor meglátta az árakat, szerintem lábon kihordott egy szívinfarktust és kijelentette, hogy magamnak azt rendelek amit akarok, de neki ne merjek ennyiért rendelni, mert 1.agyoncsap 2. ez már amúgyis közel "buzis" egy férfinak. 😂🤣 No komment...régimódi a drága. 😊
Remélem az enyém sokáig fogja húzni még, mert az újabb verziókat nem tartom indokoltnak, hiszen tisztításra ez is tökéletesen hozza az elvártat, az arcpakolásra és szérum bevitelére pedig ott az UFO2, masszázsra pedig szülés után a következő D. akcióban beszerzem a Bear minit.
Nyilván, ha majd tönkremegy pótolni fogom, mert nagyon megszoktam már és maximálisan elégedett vagyok vele, de nagyon sajnálom, hogy ez már nem elérhető.

Lassan 1 éve hogy megvan. Nem használom napi rendszerességgel, nekem a heti 1-2 alkalom vált be amikor extrábbat szeretnék. Kellemes a használata, jól tisztítja a pórusokat, kicsit masszírozza is az arcot. Az 1 év alatt nem cseréltem elemet. Nem létfontosságú az arctisztításhoz de összességében jó kis termék!

Ez a termék eddig 2-szer hozta rám a frászt: Mikor megvettem a nem akart beindulni, egészen addig amig meg nem ütögettem egy kicsit, akkor helyrerázódott és 1 évig nem volt semmi baja. Viszont lemerült benne az elem és itthon találtunk egy félig feltöltött elemet (párom valami szerkezettel mérte le hogy az még jó, sőt a régi elem se merült le még teljesen) viszont ezekkel nem indult be. Szétszedtem és már épp kezdtem elveszteni a reményt, de egy új elemmel beindult.
Első használatkor nagyon erősnek bizonyult és mintha "túl radírozta" volna a bőröm, így az elején csak pár naponta használtam. Tényleg nagyon puha lett tőle a bőröm és úgy éreztem csodaszer, de ahogy teltek a hónapok hozzászoktam és a wow hatás teljesen elfelejtődött. Pár hónapig nem is használtam, mert még régről volt egy radírozós arclemosóm és féltem, hogy tönkreteszi. Amikor azt hittem elromlott, mégis kezdtem felkészíteni magam, hogy ebből újat kell venni, mert annyira hozzászoktam, hogy nélküle nem érzem elég tisztának a bőröm. Viszont a miteszerekkel semmit sem csinál, de úgy megszerettem, hogy megkapja az 5*-ot.

Egyszer (még bőven a járvány előtt) megtapogattam a dm-ben prédának kitett példányt és elámultam, mennyire puhák a sörtécskéi, mint egy kis gumi tengeri csillag, hirtelen nem is tudom épeszű dologhoz hasonlítani. Megbeszéltem magammal, hogy nincs rá szükségem, évek óta a koreai rutint követem, keresztezve a clean clinical vonallal, nagy változást nem okozhat nálam.
Aztán mégis befészkelte magát a fejembe és egy zsibis adásvétel adta meg a végső lökést; a hölgy, akitől vásároltam, nagyon dicsérte a Foreót, mert a fia arcbőrét ez és a TO-s szalicilsav tette rendbe, eltávolította a mitesszerei igen nagy részét. Lélekben felkészítettem magam, hogy nálam valószínűleg nem lesz ilyen szuper hatása, mert rengeteg BHA-t, AHA-t, PHA-t, retinolt, azelaint stb. locsoltam már a bőrömre, de pl. az orromon változatlan a helyzet, néhány pórust leszámítva, ami sajnos csepp a tengerhez képest...
A balsejtelmem beigazolódott, ez se nyírja ki a mittyókat, de imádom használni, mert annyira puha, sima bőrképet eredményez, hogy emiatt hoszabban öblítem le az arcom, hogy legálisan tapizhassam. Igen, érzem a különbséget egy sima lemosós és egy Foreóval felturbózott arctisztítás között. És higgyétek el, annak, aki legszívesebben szétkaparná az arcát, mert koszosnak érzi, annak ez az érzés sokat jelent és bőven megér 15-16 ezer forintot.
A Cosrx Low PH Good Morning Gel Cleanserjével használom, próbáltam a Balea aktív szenes, folyékony darabjával, a Heimish lemosó balzsamjával is, de egyértelműen a gél állagú termékkel működik együtt a legjobban.
Update: még mindig szeretem használni, jóformán minden este előkerül (ha nem vagyok nagyon lusta).