Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

frei öl Arcápoló Olaj

4.5
Hozzáadva 2017.08.28.by

lovecreams

Arcápoló olaj a tisztaságért és a jó közérzetért

Természetes alapanyagai regenerálják és hidratálják a száraz bőrt, észrevehetően sima és rugalmas érzést biztosítva ezzel az arcbőrnek. Könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzést a bőr felszínén. A zabolajban található omega 6 zsírsavaknak köszönhetően regenerálja a bőr saját védőrétegét, szabadalmaztatott Revidrat™ hatóanyaga pedig növeli a bőr nedvességtartalmát.

Nem tartalmaz alkoholt, színezéket, tartósítószert, ásványi olajat (paraffin), PEG származékot, szilikont.

2023.11.29. 19:37

Az én bőröm a szérumokat jobban szereti, az arcom ezt az olajat nehezen szìvta fel. Dekoltázsra használom. Puhává teszi a bőrt, kellemes, nem tùl erős illata van.

2018.04.01. 19:32

Gyakran használok olajokat, volt itthon egu Frei Ölös mintám, gondoltam kipróbálom. Az illata semleges, az állaga elég híg, nagyon könnyen twrül a nedves bőrön-sokkal jobban, mint pl az Alverde vadrózsa olaja-, ezért nagyon könnyű felvinni. Nekem lassan szívja be a bőröm, kell vagy negyed òra,míg eltűnik a fényesség az arcomról, utána probléma nélkül fel lehet vinni más krémet. Másnap figyeltem a bőröm (nelem elég problémás, a T-vonalban zsíros, máshol száraz, elkcémára, szeborreára, pirosodásra nagyon hajlamos), az első nap az állam száraz érzetű volt, másnap az egèsz arcom egyöntetűen egészséges színben, bőrállagban pompázott, meg is lepődtem. És selymes, hamvas tapintású volt még az orromnál is, pedig nekem arról általában vastagon jön a hámréteg, bármit kenek is rá. Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele. Megvenném a normál kiszerelést, ha találok patikát, ami forgalmazza.