Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
GreyCat
2023-ban megújult összetétel!
Hatóanyagokban és vitaminokban gazdag arcpakolás. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően láthatóan élénkíti a fakó bőrt és halványítja a pigmentfoltokat. R Vita W™ komplex összetevői mélyre hatolva revitalizálják és hidratálják az arcbőrt.
2024.02.25. 08:35
Már másik csomagolása van. Őszintén szólva, többet vártam. Szeretem a fátyolmaszkokat, de ez olyan semmilyen. Nem éreztem, hogy bármit csinálna. Könnyű felrakni, jól beszívódik, de nem érzek még különösebb hidaratálást sem utána. Rosszat nem tesz, valamiféle hatása biztosan van, de engem egyáltalán nem győzött meg. Olyan semmilyen. Ráadásul én ezeket a fátyolmaszkokat minimum 2x, de van, hogy 3x is használom, ezt meg nem lehet. Nem fogom újravenni.
2024.02.02. 15:37
Nincs még nagy tapasztalatom maszkok terén, de így első kipróbálásra ez az eddigi kedvencem.Eddig balea és garnier maszkoakt próbálgattam, amik általában túl nagyok voltak és csöpögtem tőlük, miután levettem, nem sosem tudtam mit kezdjek magammal, mert tiszta ragacs voltam a krémtől, amit nem tudott felszívni a bőröm, de elvileg lemosni meg nem szabad. Ez a maszk szépen illeszkedett és nem voltak ilyen problémáim. Igaz, most vettem egy kádas fürdőt, és úgy tettem fel, így szépen felszívódott a bőrömbe a krém, és másnap is különösen puha, ragyogó a bőröm, mintha nem is február volna. Van benne egy kis illatanyag, szerintem pontosan olyan az illata, mint a hohes-c grapefruit levének. Ami számomra nagyon vonzó volt, hogy bár lehet, hogy csak kis mértékben (nagyon alul volt a listán) összetevő listája szerint tiszta c vitamint tartalmaz, ezért felbontás után azonnal fel kell használni. Eddig minden frudiás terméket szerettem, amit használtam, így nagyon megörültem, amikor megláttam ezt, hogy a dm-ben csak úgy levehető a polcról. Ha nem drágul meg nagyon, szerintem legközelebb is ezért nyúlok.