Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Hozzáadva 2020.02.02.by

umpalumpa

100 g

Természetes alapanyagokból készült.

A kurkumának köszönhetően csökkenti a gyulladást, szabályozza a bőr faggyútermelését. Indiában a nők arclemosásra használták, a jómód jelképének tartották és az egész test megtisztulását várták tőle.

Érzékeny bőrűeknek ajánljuk mindennapos használatra. Színezés és illatmentes.

2022.04.03. 14:03

Hihetetlenül jó! Három nap alatt helyre hozta a kezem, amelyikkel ősztől tavaszig kínlódok a hideg idő beköszöntével, mert topára bír száradni és nincs az a kézkrém a világon, amelyik használna rá. Nem zavar az sem, hogy nem habzik. Szuper jó hatása van, azt hiszem ősztől-nyárig csak ilyet fogok használni és felhagyok a folyékony szappanokkal.

2022.02.11. 10:52

Bő fél éve álltam át a tusfürdőkről a natúr szappanokra, és bár szeretek kísérletezni (hiszen ki ne csábulna el a mindenféle csodás kinézetű, fincsi illatú natúr szappanokra?) mégis azt kell mondjam, hogy szerintem végleg visszatérek hozzá, mert messze ez a márka volt a legjobb! Hiába próbáltam olyan nagyobb hírű termékeket is, mint a Manna, Borza, Hazánk kincsei, Drop of Nature, Yamuna szappanok, alapvetően mindegyikkel az volt a bajom, hogy gyorsan fogytak és szárították a bőrömet. Erre viszont ez egyáltalán nem igaz! Bár nincs erős illata és egyáltalán nem habzik, csak egy síkos réteget hagy a bőrömön, viszont egyáltalán nem szárít és sokáig elég! Úgyhogy szerintem maradok ennél a márkánál, itt is van több változat, majd azokat cserélgetem.

2021.12.22. 17:43

Imádom a kecsketejes szappanokat.Házi szappant szoktam venni a városi rendezvényeken,ahol lakom,de sajnos az utóbbi időben,csak növényi szappanosok jöttek,így kénytelen voltam a dm-ben venni egyet.De bátran mondhatom,hogy ez is ugyanolyan szuper!Télen(illetve ősz végétől,ahogy jobban bejön a hideg idő) szoktam elkezdeni használni,mert csontig tudnám vakarni a lábamat,annyira viszket ebben az időszakban.Ugyan teljesen nem mulasztja el a viszketést,de a kecsketej szappantól végre nem vakarom sebesre a lábam.Így ezekben az időkben csak és kizárólag ilyennel fürdök,Az év többi szakában elég egy sima tusfürdő is.

2021.02.04. 08:13

Dm-ben vettem akciósan. Gondoltam miért is ne. Bár száraz a bőröm, de nálam teljesen bevált, teljes testre használom. Nincs illata, nem szárít ki, semmi kiütés. Érzékeny bőrűeknek én szerintem megér egy próbát. 😁 Összetevőiben szerintem tuti, kellemesen habzik, nem valami nagy, de nem is kell belőle sok.

2020.08.15. 19:55

Én ezeket csak arcmosásra veszem, arra nagyon jó!! Mintha picit szárítana, de nem baj, mert hidratálok utána. Amióta ilyennel mosom az arcom, a napsütés miatti pöttyök halványodtak a homlokomon, majdnem eltűnt az összes!! Jó, hogy parfümmentesek, nem allergizálnak!! Testre is próbáltam,de rettenetes hosszú idő, mire kipréselsz belőle annyi habot, hogy elég legyen mindenhová-nem habzik. De azért arcra jó nagyon.

2020.04.04. 07:51

Ez volt az egyik, amelyik elcsábított az Alaya szappanok közül, merthogy milyen jó már, hogy a DM-ben kapható, és mégis natúr és kecsketejes. Kézmosásra kitűnő volt, bár kellett utána krémeznem, de a kézbőrt nagyon üdévé varázsolta. Testre használva viszont pattanásokat okozott, ráadásul kevesebb, mint egy hónap alatt elolvadt. Így csak négy csillag, bár klassz kézmosó szappan.