Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
benedekandr
Utoljára szerkesztve: 2016.01.12. 21:00 - 2016.01.12. 20:59
Gőzöm sincs, miért, mitől, de ez az egyik legjobb téli arckrém, amit valaha is használtam. Nem minden nap kenem az magamra, mert elég tartalmas, adni kell időt a felszívódásra és olyan vékonyan kenem amilyen vékonyan csak lehet, de az érzékeny, kipirosodó, öregedő, randa bőrömön reggel látom a különbséget. Kisimít, puhít, még mintha fel is töltene kicsit. Egy popsikrém. Ez kész, valaki magyarázza meg:)
2011.12.13. 19:32
Szintén szőrtelenítés után alkalmaztam, illetve pattanásokra esténként rá kentem egy picit és reggelre csökkent a gyulladás.
2011.09.29. 00:42
Szerintem nagyon jó, bár én nem babapopsira használtam. Nekem a gyantázás után megnyugtatja a bőröm, nem pattogzik és nem is ég annyira.